KAS TÄSSÄ PINKKI KOODI, OLE HYVÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hei kaveri, älä lannistu vielä, vaikka pinkkiä lipuketta et olisi löytänytkään! Kilpailun kolmas vaihe, palkintojahti on nyt alkanut!

Olen kevään aikana ollut mukana Indiedays Inspiration-bloggaajana Indiedaysin ja Libressen yhteistyökampanjassa, ja nyt on aika metsästää pinkkiä lippua Internetin syövereistä. Pink Ticket-kampanjan Facebook-sivun mukaan liikenteessä on lippuja peräti 106 kappaletta. Suoraan finaaliin siivittäviä lippuja voi siis edelleen löytää myös Libresse-pakkauksista, mutta nyt silmät tarkkana, bongailemalla virtuaalisia lippuja Internetistä ja rekisteröimällä koodit Facebook-sivustolle saatat olla askeleen lähempänä New Yorkia! Kilpailun pääpalkintoinahan (kyllä, luit oikein, pääpalkintoja on 2 kappaletta!) on shoppailumatka kahdelle New Yorkiin ja osallistuneiden kesken arvotaan myös lahjakortteja Nellylle! Sounds good to me! 

Ja tiedättekös mikä tuossa alla komeilee.. 

Pinkki lipuke koodeineen! Klikkaa kuvaa ja rekisteröi koodi DIKVFZBW4K Pink Ticketin kampanjasivulle. Kirjoita myös nasevat perustelut sille, miksi juuri sinun pitäisi päästä New Yorkiin. 50 eniten lippuja sivustolle rekisteröinyttä ja parhaimmat perustelut kirjannutta pääsee finaaliin. Mitä vielä odotat, nyt lippujahtiin!!

Olen koko viikon pitänyt silmät auki lippujen varalta netissä seikkaillessani, ja Facebook-sivun vihjeitä seuraamalla olenkin onnistunut bongailemaan niitä jo hirvittävän määrän! Kannattaa esimerkiksi olla tarkkana Facebookissa, Inspiration-blogeissa ja ai niin, yhden ylimääräisen koodin löydät selaamalla blogiani taaksepäin. Piilotin toisen koodin yhteen aiemmin tänä vuonna tekemääni postaukseen.. ;)

Onnea matkaan, montako lippua olet jo löytänyt? 

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä.
 


Posted in Yleinen by Bella.