LOOOONG SUMMER

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

1: Only/ Nelly.com 2: Gina Tricot 

3: Dolce & Gabbana/ Fashionstore.fi 4: Guess/ Fashionstore.fi 

5: Guess/ Fashionstore.fi (Outlet)

1: Guess/ Fashionstore.fi 2: Guess/ Fashionstore.fi

3: Gina Tricot 4: Gina Tricot

5: Vila/ Nelly.com



Päätin pitkästä aikaa koota teille lempinettivaatekauppojeni tarjontaa hyväksi käyttäen kesäisiä asukokonaisuuksia, joista toivottavasti joku muukin kuin minä voisi ammentaa inspiraatiota pukeutumiseensa. 

Kuten olen aiemmin jo maininnutkin, mekkojen ja hameiden käyttäminen jää vuosi toisensa jälkeen omalla kohdallani unohduksiin, kun mukavuussyistä useimmiten päälle vedetäänkin farkut tai shortsit. Tänä vuonna aion tehdä poikkeuksen, ja laitoinkin sekä edullisen Onlyn maxihameen (16,95) että Vilan maximekon (16,95) Nellyltä tilaukseen. Mielestäni tämä kaksikko toimii erinomaisesti arkipukeutumisessa ja materiaaliensa puolesta täyttävät myös mukavuusvaatimukseni. Huomasin kokonaisuuksia pohdiskellessani, että maxien yhdisteleminen asuihin ei ollutkaan niin haasteellista kuin luulin- niinpä istunkin koneeni ääressä tälläkin hetkellä musta maxihame ylläni, yhdistettynä vain raikkaaseen valkoiseen t-paitaan ja mataliin valkoisiin lenkkareihin. Outoa, mutta tämä taitaa olla tämän viikon mukavin asukokonaisuuteni.

Muita maxifaneja linjoilla?

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustoille ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.


// Here’s some inspiration for you guys about how to wear long skirts and long dresses! I can see myself wearing both of these outfits and in fact, I just ordered the Aloka skirt and Dokos dress from Nelly.com to my own wardrobe also! Perfect summeroutfits if you ask me, what do you think?


Posted in Yleinen by Bella.