ÄIDILLE LAHJAKSI KORU? VOITA LAHJAKORTTI KORUMAAHAN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Äidit ovat ihania. Viimeksi viime viikonloppuna mietinkin, kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on niin ihana äiti. Äiti olet ihan paras ♥

Siksipä en epäröinyt hetkeäkään, kun Korumaa.fi ehdotti yhteistyötä äitienpäivän tiimoilta vaikka keväisiä arvontoja onkin blogini nyt pullollaan (tämä tosin tuskin haittaa ketään.. ;). Äidit ovat ansainneet oman juhlapäivänsä, ja vaikka palkinto ei nyt välttämättä ihan äitienpäivälahjaksi voittajalle ehtisikään, saa ja pitää äitejä hemmotella muutenkin.

Sain valita yhteistyömme kautta korun myös itselleni. Tällä kertaa halusin kuitenkin ehdottomasti tilata äidilleni jotakin ja idea ihanasta äitienpäivälahjasta syntyikin lopulta varsin nopeasti.

Olen monesti täällä bloginkin puolella hehkuttanut sitä, kuinka ihanan loman lähes pari vuotta sitten äidin kanssa vietimme Pariisissa. Tuosta reissusta on meillä molemmilla vain hyviä muistoja ja palaammekin yhteisissä keskusteluissamme usein tuohon reissuun.

Teetinkin nyt äidille Korumaa.fi:n kautta korun, joka itsessään on kuin taskukokoinen Pariisi. Avaimenperään on kaiverrettu ottamamme kuva Eiffelistä iltavalaistuksessaan (muistan vieläkin, kun räntäsateesta huolimatta kökötimme turistibussin ylätasolla, jotta kuvat onnistuisivat mahdollisimman hyvin!). Korumaan kaiverruskoruihin saa lisättyä myös tekstiä, ja hempeän viimeistelyn korulle toikin lausahdus ”We’ll always have Paris ♥”. Vähän kornia, mutta äitienpäivänä saa söpöillä. Koru on niin upeasti toteutettu; jopa yötaivaan pilvet on saatu tallennettua avaimenperään.

Nyt on siis myös sinulla tilaisuus hemmotella äitiä, isoäitiä, tätiä, serkkua tai vaikka itseäsi myös personoidulla korulla, sillä arvomme yhteistyössä Korumaa.fi:n kautta 40 euron lahjakortin verkkokauppaan. Tuolla summalla löydät taatusti verkkokaupasta jotakin, mikä lämmittäisi kenen tahansa mieltä. Muistatteko vielä muuten aiemmin saamani Eppu-korun? Kyseinen koru on ollut kovassa käytössä ja on minulle niin kovin rakas.

NÄIN OSALLISTUT 40 EURON LAHJAKORTIN ARVONTAAN:



Osallistut 40 euron lahjakortin arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Jätä kommenttiisi sähköpostiosoite, jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy torstaina 9.5. klo 23.59.

Halutessasi pääset tutustumaan Korumaa.fi:n koruvalikoimiin tästä (klik!).

Ihanan aurinkoista viikkoa kaikille äideille ♥


// Sorry guys, this competition is only for my readers from Finland, but what do you think of that cute keychain which Korumaa.fi offered for my mother as a Mother’s Day gift? I think it’s perfect and it reminds her of our trip to Paris. ♥


Posted in Yleinen by Bella.