TITIMADAM JA N(O)ORAT ARPOVAT!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nora muutti meille eilen! Instagram-seurailijani näkivätkin jo sneak peekin uudesta lemmikistäni, jonka adoptoin hurmaavalta titiMadamilta blogiyhteistyön tiimoilta. Kun titiMadam antoi minun valita itselleni uuden koruaarteen valikoimistaan, olin niin onnellinen; olinhan tätä persoonallista korumerkkiä ihastellut jo useammalla Designtorillakin sekä pikkusiskoni Roosan kaulalla, joka aaikoja sitten sai kummitädiltään titiMadamin Snow White-riipuksen lahjaksi. Valintani oli tällä kertaa helppo; saatuani ensin pääni pyörälle iiiihanien korujen viidakossa, törmäsin lopulta Nora Elefanttiin. Siellä se odotti minua yhdessä Anna-hevosen, Eva-mäyräkoiran ja Hanna-jääkarhun kera (pahoitteluni tästä linkkitulvasta, mutta lähipiiristäni löytyy niin hevoshullu Anna kuin isoäiti Evakin, ja oma nimikkokoru on joka naisen saatava! ;)).

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi Noraan; elefantit tuovat käyttäjilleen onnea, ja oma Norani on valmistettu huumaavan tuoksuisesta puusta sekä taakse kiinnitetystä mustasta akryylilevystä. Rakastan persoonallisia koruja ja Nora on juuri sitä. Se on niin ihana, että pakkasin sen ensimmäisenä mukaani Milanon matkalaukkuun. Me No(o)rat pääsemme pian maailmalle!

titiMadam halusi kuitenkin hemmotella myös teitä kevään ensimmäisten aurinkopäivien kunniaksi.

Kolme (3) teistä voittaakin pian titiMadamin Originals-mallistosta itselleen vapaavalintaisen korun. Jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin, johon linkität lempikorusi Originals-mallistosta sekä perustelut sille, miksi juuri sinun pitäisi tuo kyseinen koru voittaa (antaisitko sen lahjaksi jollekin, käyttäisitkö sitä spesiaalitilaisuudessa..), olet mukana arvonnassa. Muista liittää kommenttiisi myös sähköpostiosoite/nimimerkki. 

Koska arvonta on mielestäni niin ihana ja ainutlaatuinen, toivon korujen päätyvän eritoten C&C:n hurmaaville lukijoille enkä satunnaisille ohikulkijoille, ja sen vuoksi annankin yhden lisäarvan teille, jotka luette blogiani Bloggerin, Blogilistan, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Mainitsethan tästäkin kommentissasi.

Toisen lisäarvan saat tykkäämällä titiMadamin Facebook-sivustosta
(tästäkin maininta kommenttiin!). 

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 27.4. klo 23:59.

Lohdutuspalkintona titiMadam halusi tarjota kuitenkin kaikille Curiouser&Curiouserin lukijoille mahdollisuuden tilata verkkokaupasta tuotteita alennetulla hinnalla. Koodilla welovecuriosity, saat tilaukseesi ilmaiset toimituskulut sekä -15 % pois loppusummasta. Koodi on voimassa 30.4. asti. Gotta love the curiosity, right! ;)


// This gorgeous new necklace is a gift from titiMadam! Nora the Elephant is my new pet and I think that she will travel to Milan with me next week. ;)


Posted in Yleinen by Bella.