[CAP]

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

   just wanted to try it   

lippis / cap REEBOK ( MY BF’S)

tekonahkatakki / fake leatherjacket VERO MODA

neuletakki / cardigan LINDEX

huivi / scarf GINA TRICOT

farkut / jeans GINA TRICOT

tennarit / shoes CONVERSE

laukku / bag GUESS

Minulla meni eilen hermo, kun alkukevään sadetta ja tuulta mukanaan piiskaama kevätmyrsky yritti repiä hiukseni mukanaan. Siksipä nappasin eilen vanhemmilleni suunnatessani mukaani Epun lisäksi myös lippiksen. Kyllä. Ai hiemanko poistuin mukavuusalueeltani.

Matti sanoo: ” Mitä ihmettä sää teet?”

Noora sanoo: ” No lainaan tätä.”

Matti sanoo: ”Onks sulla kuumetta?”

Ei ollut kuumetta ei, mutta kieltämättä näin sporttinen look ei ole se minun juttuni. Matilta lainatusta lippiksestä  oli kyllä apua pitämään hiukset kurissa, mutta ehkäpä lippiksessä kuitenkin tulisi olla vähän jotakin tyttömäistäkin, että saisin sen istumaan tyyliini muuallakin kuin golfkentällä. Tästä kokeilusta innostuneena kartoitin kuitenkin hieman nettikauppojen lippistarjontaa ja yllätyin siitä, kuinka paljon valikoimaa nyt löytyikään. Paljon sydämiä erityisesti tuolle H&M:n lippikselle!

Lippis-lovea havaittavissa ruutujen sillä puolen?

// Don’t worry, it is my boyfriend’s cap and because of the windy weather I wanted to borrow it yesterday to finish my sporty look. Well, it wasn’t my cup of tea but I found some girly cuties from the webstores which might go even with my style..


Posted in Yleinen by Bella.