HEALTHY HAPPY MEAL

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Siirrytäänpä hetkeksi muotijutuista herkkuhetkiin- tänään loihdin meille nimittäin ruokapöytään sellaisen happy mealin, että itsekin jopa hieman yllätyin. Maistuisiko kana-aurajuusto-ananas-ruishampurilainen?

Paistoin aluksi maustamattomat kanafileet pannulla kypsäksi, ja leikkasin kanojen kypsyessä tomaattia, salaattia ja aurajuustoa paloiksi. Kun kanat olivat valmiit, paistoin kevyesti myös ruissämpylän puolikkaat pannulla oliiviöljyssä. Kokoa hampurilainen mielesi mukaan, omastani löytyi jäävuorisalaattia, tomaattia, ananasviipale, kanafile, hieman hampurilaismajoneesia ja aurajuustoa murennettuna. Delicious, I must say!

Annos viimeisteltiin lohkoperunoin ja jälkkäriksi surautin meille smoothiet; vadelmia, karpaloita, mustikoita, tilkka maitoa, hieman hunajaa ja luonnonjugurttia.

Ja juuri, kun olin sanomassa Matille, että tämähän voittaa perinteiset hamppariateriat sata-nolla, vaikkakin sen perinteisen happy mealin lelu meidän aterioistamme puuttuikin, Eppu kiikutti vinkukanansa jalkojeni juureen. 


// My healthier and happier meal included hamburger with chicken, blue cheese, pineapple, tomatoes and lettuce with potatoes and smoothie. DELICIOUS. Enough said.


Posted in Yleinen by Bella.