KELLOSTA KYNSIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Istuin viime viikolla luottokynsihoitajani, 7. Taivaan Jennyn, taitavien käsien ehostettavaksi ilman ideoita siitä, millaiset kynnet huollon yhteydessä minulle tällä kertaa taiottaisiin. Ranskalainen manikyyri, vaaleanpunaiset Barbie-kynnet ja muutama muukin look oli jo kokeiltu ja nyt halusin jälleen testailla jotakin ihan uutta. Mutta mitä? Jennyllä oli onneksi tähän kysymykseen vastaus; nähtyään ranteessani roikkuvan ruusukultaisen Guessin kellon oli hänellä jo idea valmiina. Eikä aikaakaan kun kynteni hohtivat ruusukullan sävyissä!

Ruusukulta, metallin sävyistä ehdoton lempparini, oli täydellinen valinta, sillä mikä muu sävy tosiaan sopisikaan tuon kauniimmin yhteen alati käytössä olevan kelloni kanssa. Jenny bongasi, että kello pitää sisällään myös kauniita timantteja, ja samaisia, aurora borealis-timanteiksi nimettyjä koristeita löytyi myös 7. Taivaan valikoimista.

Sanoinkin Jennylle, että joka kerta, kun poistun 7. Taivaan ovista olen ollut sitä mieltä, että no nämä kynnet ovat kyllä hienoimmat mitä minulla on koskaan ollut. Ja taas olen sitä mieltä; ruusukultakynnet veivät minun sydämeni ja näillä kynsillä olen valmis ottamaan kevään vastaan, puhumattakaan huhtikuun reissusta Milanoon ♥

Postaus toteutettu yhteistyössä/ Hyvinvointikeskus 7. Taivas

Postauksessa esitelty kello blogin kautta saatu.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

FOLLOW ME ON FACEBOOK, CLICK HERE!

// New nails! And I’m in love with them! These must be my all-time-favourites, and just because of that beautiful rosegold-effect which you can see on the pictures. Some bling and I’m ready to welcome the spring! What do you think of my new manicure?


Posted in Yleinen by Bella.