MIELIKUVITUSMATKALLA IBIZALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenta ja terkkuja täältä Ibizalta!

Noh, ei nyt aivan. Nuo samat lumikasat tuolla ikkunan takana nököttävät kuin eilenkin, mutta entäpä jos oikeasti aamuun heräisikin Ibizan lämmössä, hotellihuoneen pehmeissä valkoisissa lakanoissa. Kuvitellaanpa, että edellisessä Sunsilk-postauksessani esitelty bilekampaus olisi jo historiaa, ja olisi aika herätä uuteen päivään. Nyt laitetaan jälleen biitsilook kuntoon Sunsilkin tuottein. Mielikuvitusmatkalle suuntaan Sunsilkin ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan mukaan valittuna Inspiration-bloggaajana.

Nyt suihkuun ja hiustenpesuun!

Unohtumaton päivä Ibizalla startataan hiustenpesun voimin. Luovuttuani pidennyksistäni ovat hiukset tarvinneet extrahyvää huolenpitoa ja palautumista, johon oivat apuvälineet ovat löytyneet Sunsilkin ohuille ja hennoille hiuksille tarkoitetusta tuoteperheestä. Itse kaipaan eritoten voluumia ja tuuheutta hiuksiini aina pidennysten poiston jälkeen ja tämän vuoksi, onkin varsinkin sarjan Volumizing mist, tuuheuttava suihke, ollut kullanarvoinen tuote myös tällä Ibizan reissulla. Hiukset säilyttävät nimittäin muotoilua helpottavat ominaisuutensa suihkeen levittämisen jälkeen pitkään!

Tällä lookilla suunnataan siis kohti Ibizan shoppailumahdollisuuksia ja seikkailuja, mutta entäpä, kun lämmin sää, kosteus ja rantatuulet saavat hiukset menettämään sähäkkyytensä päivän aikana? Ei hätää, löytyyhän matkalaukusta myös  Sunsilkin kuivashampoo ja muutama apuväline helppoon, nopeasti tehtävään kampaukseen, joka soveltuu lounaalle ystävien kanssa. Kuivashampoon ja aiemmin käytetyn Volumizing mistin avulla saat hiuksesi heräämään jälleen eloon.

Ilta tuo jälleen tullessaan hauskanpitoa matkaseuralaisteni kanssa, ja tällä kertaa haluan keksiä kampauksen puolipitkiin hiuksiin, joka sopii Ibizan yöelämään. Otankin matkalaukustani esiin Sunsilkin lämpösuojan harjattuani hiukset auki. Kiharran tällä kertaa hiuksiin vain loivat laineet suoristusraudan avulla ja rullaan hiukset toiselta puolen kiinni takaraivolle. Loput hiuksista jätän auki ja koristelen lookin trooppisella kukalla.

Tämä kampaus pysyy menossa mukana pidemmänkin diskoillan ajan ja seuraavana aamuna hellinkin auringon valossa olleita hiuksiasi vain hiuksiin jätettävällä vahingoittuneille hiuksille tarkoitetulle hoitovoiteella.

Voi kuinka nämä lomapäivät kuluvatkaan niin nopeasti! On aika pakata matkalaukku, hypätä koneeseen ja palata maanpinnalle. Mielikuvitusmatka Ibizaan on täten päättynyt, mutta mikäli matkustuskärpänen puraisi, on sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus voittaa matka Ibizan lämpöön! Mikäli olet yli 18-vuotias, kerää tiimisi kokoon, lataa kisaan mukaan sinun upein kampauksesi ja olet jo askeleen lähempänä unelmiesi matkaa.

Tämä bloggaaja lähtee nyt tarpomaan lumihangessa kohti työpaikkaani; voih, aurinkoloma maistuis varmaan mullekin! ;)

Psst. Mikäli kaipaat lisää kampausvinkkejä, kurkkaa toki myös ensimmäinen Sunsilk-postaukseni täältä!


// I got an incredible chance to test Sunsilk’s products! I have found so many new favourites among these colorful products and here are some tips for easy-to-do-hairdos which I have created by using Sunsilk’s products. What do you think?


Posted in Yleinen by Bella.