SPRING SHOES AND .. YEAH, WINTER

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Jäikö ketään mietityttämään, millaiset olivatkaan ne uudet kenkäni, jotka pelastivat minut hädästä, kun eräät ihanaiset nilkkurit jättivät minut pulaan taannoisella shoppailukierroksella?

Tämän enempää ei siis ostos voi olla heräteostos, mutta voi kunpa hyvien kenkien hankkiminen olisi aina näin helppoa! Tavoitteenani oli siis löytää edulliset kengät, joihin käyttää lompakosta löytynyt lahjakortti, kun jalkaan valitut kengät jättivät minut pulaan. Suuntasin siis Seppälään ja testasin ensimmäisiä löytämiäni kiilakorkolenkkareita, jotka a) näyttivät siroilta ja suloisilta,  b) istuivat jalkaan kuin hansikas ja c) olivat kaiken lisäksi supertrendikkäät. Ei siis ollut lainkaan vaikea päätös kiikuttaa näitä kaunokaisia kassalle. Miksi silloin, kun tietynlaisia kenkiä oikein lähtee metsästämään, niitä ei löydy mistään? Mutta hyvä näin, rakoilta säästyttiin ja löysin kengät, joissa jopa tämä tennaritypy tuntee itsensä kotoisaksi.

Tykkäättekste?


// Loving my new spring shoes! Yeah I know, it doesn’t look like spring here in Finland yet, but these shooooes, oh boy, I just couldn’t resist wearing them!


Posted in Yleinen by Bella.