INSPIRING NEWS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Joko huomasitte, että blogini sivupalkkiin on ilmestynyt Lukijatutkimus-otsikon alle kysely, johon vastaamalla voit voittaa lahjakortin?

Kyseessä on siis TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogini lukijoiden taustoja ja mielenkiinnonkohteita. Vastaamalla kyselyyn tarjoat siis arvokasta tietoa myös minulle blogin  pitäjänä muun muassa siitä, minkälaisista aihepiireistä ja asioista juuri te mielellänne luette ja mitkä ovat mielenkiinnonkohteitanne. Halutessasi voit siis osallistua pop-up-kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Kysely on ohjelmoitu niin, että se näkyy jokaiselle kävijälle vain kerran.

Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Blogissani puhaltelevat hieman myös uudet tuulet lokakuun aikana, kun blogimaailmaan syntyy uusi ja jännittävä Inspiration-konsepti, johon Curiouser & Curiouser on myös kutsuttu mukaan! Jatkossa Inspiration tarjoaa lukijalle ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla sekä tietokoneelta että mobiililaitteilta. Mukaan kutsutut blogit tarjoavat lukijoille inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruuan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.

Eikös kuulostakin hyvältä! Olen tästä hienosta mahdollisuudesta enemmän kuin innoissani ja toivonkin, että myös te siellä ruudun toisella puolella olette myös innolla mukana tässä uudistuksessa! Uudistuksista huolimatta samalla iloisella ja energisellä meiningillä jatketaan kuin tähänkin asti! :)

Psst. Epulta terveisiä kaikille; siellä se vipeltelee edelleen maaseudulla ja mamilla alkaa jo vähän olla ikävä – siksi olikin ihan pakko kaivella arkistojen aarteista ruutuun kuva tuosta pienestä bloggausassistentistani <3

// Hey guys! Just wanted to let you know some news about my blog. During October my blog is going to be a part of the new Inspiration-concept and I’m very excited about that! More information later! Me so happy happy happy!


Posted in Yleinen by Bella.