THAT’S MY MAMA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Viime lauantaiaamuna oli niin hauskaa pienestä flunssanpoikasesta huolimatta. Olimme sopineet mamini kanssa, että saan stailata hänen hiuksensa 80-luvun tyyliin, sillä mami suuntasi lauantai-iltana kyseisen vuosikymmenen teemabileisiin! Oi, olin kovin innoissani tästä vastuullisesta tehtävästä ja viimein pääsin käsiksi myös noihin äitini huikean piiiitkiin hiuksiin, joita äiti yleensä pitää kiinni. Ja kyllä, ne ovat ihan oikeasti noin pitkät *kade*!

Vidal Sassoonin parhaat päivät nähneensä rauta kuumenemaan ja hommiin! Alle hiuksiin laitettiin hieman lämpösuojaa (en ymmärrä miten äiti on saanut pidettyä hiuksensa aivan täydellisessä kuosissakin!) ja koko projekti vei aikaa pienen tauon kanssa noin pari tuntia. En muista koska edes viimeksi olin pitänyt kreppirautaa kädessäni, mutta lopputuloksesta tuli kyllä sen verran pöyhkeä, että ihan heti en omaan lookiini krepattuja hiuksia aio yhdistäkään.

Mutta look at my mama! Nahkahousut ovat peräisin oikeasti 80-luvulta, neonvihreä pusero on lainattu minulta ja sanomattakin on selvää, että lopputuloksen kruunaa tuo Dallas-laukku.

Mäkin haluan teemabileisiin! :)

Psst. Tämäkin look oli muuten nähtävillä Instagram-seurailijoille (minut löytää nimimerkillä CURIOUSNOORA) ja Facebook-tykkäilijöille jo lauantaina, joten kannattaa klikkailla itsensä mukaan Curiouser & Curiouserin matkaan myös edellä mainituilla sivustoilla! :)

// That’s my mama! She went off to the 80’s themeparty on Saturday and I was the lucky one who got a chance to style her!


Posted in Yleinen by Bella.