SYYSKENGÄT, CHECKED!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Instagramissa minua seurailevat saattoivatkin jo huomata, että syyskenkärintamalta kuuluu nyt täältä suunnalta pelkkiä hyviä uutisia!

Onko Members.com-sivusto teille tuttu? Itse eksyin sinne jokin aika sitten blogisurffailun seurauksena, ja hetken sivustoa ihmeteltyäni onnistuin sen jo joksikin aikaa unohtamaankin. Kun sitten (kröhöm, jälleen blogisurffailun seurauksena..) luin jostakin, että kyseisellä sivustolla oli Nelly Shoesin kenkiä hyvässä alennuksessa, piipahdin sivustolla uudemman kerran..

.. ja siinä ne nyt sitten ovat. Kuudentoista euron konjakinsävyiset syyspopottimeni.

 

Nelly Shoesin Lotta-kengät ovat aikalailla juurikin sellaiset kengät, joita olen jo hetken ehtinyt syksyksi etsiskelläkin. Kengissä on kivaa pientä jujua yksityiskohtien muodossa, mutta ne ovat kuitenkin sen verran simppelit, että ne voi yhdistää monien erityylisten asujen osaksi. Samaa sävyä löytyi sopivasti myös Guessin laukustani, joten minun syksyäni vietetään näillä näkymin kovin maanläheisissä sävyissä.

Joko teidän syyskenkänne ovat valmiina syksyn sateisiin ja viimoihin?


// These gorgeous shoes are my choice for the upcoming autumn. I think they look pretty chic and with the cute detailing they look very fashionable. Loving the color and while it goes so well with the colors on my GUESS bag, I think I’m spending my autumn in earthy colors.


Posted in Yleinen by Bella.