HAT HAIRDO – HOW TO

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Välillä hatuttaa ja kovasti, mutta olen maailman huonoin hatunkäyttäjä. Yksi syy tähän ongelmaani on muun muassa se, että hatun alle jäävät hiukset eivät ikinä ole niinkuin pitäisi. Eilen Bye June-postauksessa nähty kampaus oli kuitenkin mielestäni hattukampauksistani tähän mennessä paras, ja ajattelinkin vinkata siitä myös teille!

HAT HAIRDO- HOW TO

Parasta materiaalia tähän kyseiseen kampaukseen ovat eilispäivän kiharat. Tein hiuksistani toispuoleisen letin takaraivolle (letin ei tarvitse olla mestariteos, sillä se jää piiloon hatun alle) ja kiinnitin sen paikoilleen paria pinniä käyttäen. Kiinnitin kiharat löysälle poninhännälle (kiinnitykseen riittävät toki myös pinnit!) tuuperauksen jälkeen toisen korvan juurelle ja parantelin kihartimelle kikkurat kuntoon. Toiselle puolelle kasvoja jätin hurmauskiharan ja otsatukan kiinnitin lakalla paikoilleen. Hattu päähän ja menoksi – eikä sadesääkään hatuttanut enää yhtään niin paljon..

// HAT HAIRDO- HOW TO:

Yesterday’s curls are the best way to make this hairdo. Use a pin to keep the braid on its place on the back of your head and make a curly ponytail on the other side of your head of your hair. Place the hat on your head and you are ready to go.


Posted in Yleinen by Bella.