Happy Friday everyone!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Minulla ja Epulla on teille pieni kiva juttu viikonlopun kunniaksi järjestettynä..

// Me and Eppu decided to give you  a little surprise because of the weekend..

Blogini lukijakunta koostuu mitä sydämellisimmistä, ystävällisimmistä ja energisimmistä lukijoista, jotka kerta toisensa jälkeen ilahduttavat minua piristävillä kommenteillaan, saavat hymyn nousemaan korviin asti ja ei ole epäilystäkään siitä, keiden puoleen käännyn nykyään, kun haluan jakaa ajatuksiani ja mielipiteitäni. Eppu puolestaan oli kovin otettu kaikista niistä tervehdyksistä, joita kävitte blogiini jättämässä, kun pikkuista purtiin, ja hyvillä mielin voinkin kertoa, että Eppu on jo taas entisensä.

Koska te saatte minut niin kovin hyvälle mielelle, on nyt minun vuoroni ilahduttaa ainakin kahta teistä ja samalla osallistua tärkeään maailmanlaajuiseen tehtävään. On aika taistella AIDSia vastaan muodin keinoin.

Olen jo pitkään suunnitellut teille arvontaa, josta uskon ja tiedän teidän pitävän. Kun H&M sitten lanseerasi Fashion Against AIDS- malliston, odotin kuumeisesti tietokoneen ääressä tiettyjen tuotteiden kotiuttamista, jotka halusin ehdottomasti arvontaan mukaan.

// It’s time for a give away!

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 11.5.

Osallistujien kesken arvotaan kaksi H&M:n Fashion Against AIDS-settiä, joista kumpikin sisältää värikkään sadeviitan ja persoonallisella printillä varustetun kännykkäkotelon.

Osallistut arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin.

Arpalipukkeita jaetaan seuraavasti:

Mikäli olet blogini lukija Google-tilin, Blogilistan tai Bloglovinin kautta, saat arvontaan kolme (3) arpaa (ilmoita tästä kommentissasi).

Anonyymeille ja muille osallistujille arpalipukkeita annetaan yksi (1) kappale. Anonyymit, muistakaa jättää kommenttiinne nimimerkki tai sähköpostiosoite!

Lisäarvan saa linkittämällä tämän kilpailun omaan blogiinsa (mainitsethan tästäkin kommentissasi!)! :)

// How to participate in Fashion Against AIDS competition?

Leave a comment into this post’s commentbox.

If you read my blog via Bloglovin or Google account, you automatically triple your chances to win (please, let me know if you read my blog via Bloglovin or Google account in your comment).

There’s two sets of prizes in the give-away (one raincoat and one mobile phone bag in each). The winners will be announced 12th of May!

Good luck everyone!

Arvonta ei ole sponsoroitu.


Posted in Yleinen by Bella.