So good!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Minä inhoan ruokakaupassa käymistä. Varsinkin silloin, kun kauppaan rynnätään ilman kauppalistaa tai pienintäkään hajua siitä, mitä tänään syötäisiin. Viime viikolla jouduin jälleen inspiroimaan illan ruuat vasta kaupan hyllyjen ääressä, mutta lopputulos oli tällä kertaa niin kiva, että ajattelin säästää jonkun hermoja maanantairuokamietinnöiltä, jakamalla sen teidänkin kanssanne.

Tonnikalamakaronifetamunasalaatti-salaatti:

Pilpo salaattikulhoon yksi (tai kaksi) jäävuorisalaattia. Lisää joukkoon sulaneet hemapat (eli hernemaissipaprikapussukka) ja fetaa oliivein ja valkosipulein maustettuna öljyssä (tiedättehän ne valmispakkauset). Joukkoon puolikas kurkku ja kaksi purkillista tonnikalaa auringonkukkaöljyssä (Abba). Keitä ja viilennä makaronit ja lisää joukkoon. Keitä joukkoon myös pari kananmunaa ja viipaloi ne salaattiin. 

Koin suuren heureka-elämyksen myös siinä kohtaa, kun tajusin kuinka hyvin pinaattiletut sopivatkaan tuon salaatin kaveriksi ja tekevät siitä samalla äärimmäisen ruokaisan. Salaatti kulahtaa kurkusta alas parhaiten Novellen Omenavichyn avulla ja palan painikkeena suositellaan rapeaa ja tuoretta patonkia ja tietysti makuelämyksen voi tuplata nautiskelemalla samalla silmänruokaa tuoreen muotilehden kautta. Enjoy! ;)

//Translation: It’s Noora the Chef here again! Last week we made delicious tunasalad and here’s the recipe also for you guys! :)


Posted in Yleinen by Bella.