DIY: Well it’s a bag, I guess

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mulle iski viikolla armoton inspiraatio ja halu tehdä jotakin sellaista, mitä en ollut sitten yläasteen käsityötuntien jälkeen tehnyt..

Ostin varta vasten virkkuukoukun ja muutaman kerän lankaa ja tiesin jo heti ensimmäiset ketjusilmukat luotuani, että metsään ollaan menossa ja pahasti. Kokosin itseni ja ajattelin positiivisesti; mintun vihreällä lankakerällä ei voi epäonnistua ja sitten vain kieli keskelle suuta ja menoksi!

Siitä piti ensin tulla virkattu kukkanen. Yhtäkkiä virkattu kukkaseni alkoikin käpertyä kupiksi ja hetken kuluttua huomasinkin virkanneeni pylvässilmukoin ihmeen kaupalla pipon näköisen kappaleen.

Hetken tuumailtuani päätin vihdoin mitä ensimmäisestä virkkaustyöstäni tulee: maailman persoonallisin (= kröhöm, siis rumin) kesäkassi tulevan kesäkauden trendiväristä..

… joo. Sellainen siitä sitten tuli. Aikas onneton ja vinksahtanut räpellyshän se on, mutta olen aika ylpeä itsestäni, että sain jotakin virkkaamalla ylipäätään tehdyksi. Eikä mennyt edes hermo! Koristelin pikkukassin läpän virkatuin kukkasin (eli tuli niitä kukkasiakin sitten lopulta tehtyä) ja kauniit valkoiset kukkakoristeet koristavat toki myös hihnaa.


Ettehän pyydä tästä ohjetta, ettehän? Mulla ei ole nimittäin hajuakaan siitä, miten lopputulokseen päädyttiin. Inspiraatiota saatte tästä toki ammentaa mielin määrin! Oma virkkausinnostukseni ei taatusti jää tähän; jos oikein innostun on seuraavana vuorossa se täydellinen pitsimekko, jota olen jo pitkään metsästänyt! :D

// Translation: Here you can see what I’ve been doing for the whole weekend! The most weird looking summerbag which you can imagine, I guess, but I kinda like it; it’s not perfect but who is?! And the color, well, GORGEOUS ♥


Posted in Yleinen by Bella.