Kuutamolla

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Meidän mummeli juhlii tänään syntymäpäiviään ja me käärimmekin pakettiin tällä kertaa jotakin, jota muori oli toivonut kovasti! Mummu on blogini ehdottomasti tunnollisin ja ahkerin lueskelija, ja tehtyäni yhteistyötä Sisustus Carenan kanssa, oli myös isoäitini tutustunut kyseisen sisustusliikkeen tarjontaan saatuaan vinkin tästä hurmaavasta nettikaupasta blogini kautta.

Uskokaa tai älkää, vaikka niin kovasti silloin jokin aika sitten vannoin, että minä en enää ikinä sisustustarroihin koske, löysin tänään itseni liimailemasta erästä hurmaavan ihanaa kuutamoa isovanhempieni sängyn päätyyn. Mummu löysi Carenan valikoimista aivan ihanan sisustustarran, joka kieltämättä sopi aivan täydellisestä kyseiseen makuuhuoneeseen.

Mutta tuo kiinnittäminen! Voi sentään! Miksi ihmeessä se on tehty niin hankalaksi! Kyseinen tarra vaikutti todella laadukkaalta, ja tarran kelmu oli ehkäpä jopa liiankin tehokasta liimoiltaan, sillä valkoisen kuvaosuuden jääminen kiinni seinään ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista. Mattapintainen kuutamotarra oli hyvin hyvin ohutta materiaalia ja tiukan tarrakalvon poistaminen sen päältä oli aikasmoinen urakka. Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä ja vielä hieman kärsivällisyyttä! Maltti on tässä hommassa valttia. Urakka oli tosin kaiken sen vaivannäön arvoinen; katsokaa miten upea kuutamo mummun ja vaarin sängyn yläpuolella nyt loistaa!

Sankaritarkin oli silmin nähden tyytyväinen lopputulokseen ja täytyy kyllä todeta, että tarra oli kuin piste i:n päälle puhuttaessa makuuhuoneen sisustuksesta. Never say never, mutta uskallan nyt kyllä väittää, että ihan hirveän montaa tarraa en minä ainakaan lähiaikoina enää liimaile! :D

Onnentoivotukset vielä mummelille ja kiitos mukavasta iltapäivästä koko porukalle <3

// Translation: Happy Birthday Grandma! We bought a decoration sticker to my grandma as a birthday present from Sisustus Carena and we also installed it to the bedroom wall today! It looks so nice and is a great add to this beautifl bedroom!


Posted in Yleinen by Bella.