Nellyn vierailu lähestyy!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sunnuntaina starttaava matka lähestyy jo kovaa vauhtia ja myönnettävä on, että pikkuisen alkaa jo liidellä perhosia mahassa. Nelly.comin päämajalla käyminen on varmasti tälläiselle muodin ystävälle ihan uskomaton ja ainutlaatuinen kokemus, josta pyrinkin ottamaan kaiken parhaani mukaan irti. Näin alustavasti voin paljastaa, että retken tarkoituksena on siis tutustua Nellyn toimitiloihin ja päästä päiväksi seurailemaan muotikuvauksia!

Määränpääni on siis Ruotsissa, Boråsissa, jonne lennähdän sunnuntaina. Mutta yksi suuri dilemma on vielä ratkaistava. What to wear to Nelly.com – Mitä pakata käsimatkatavaroihin mukaan ja mikä olisi raikkain kevätlook toimistolla vierailuun?

Olisiko näistä Nellyltä tilaamistani yksilöistä asukokonaisuuden peruskiveksi- mitä mieltä olette?

Olisi toki kiva luoda asukokonaisuus Nellyltä tilaamistani jutuista, ja tuota alareunassa näkyvää Ax Parisin mekkoa olenkin jo jonkin verran harkinnut. Kotoisimmaksi tuntisin oloni varmaankin tuossa sinisessä puserossa, jonka etumusta koristaa rusetti (ehkäpä kultaisia asusteita siihen rinnalle..?) ja selväähän on se, että korkkareissa en taida lähteä sinne hoipertelemaan.. ;)

Borås on minulle myös paikkana täysin tuntematon, joten kaikki ”meno- ja shoppailuvinkit” otetaan toki vastaan! Hotellilla on nettiyhteys käytössä, joten pääsen postailemaan teille jo ainakin hieman matkafiiliksiä reissulta!

// On Sunday it is! I’m going to travel to Sweden to visit Nelly.com’s headquarter and I’m so excited. But now, I have one problem. What to wear to this amazing experience? ;)


Posted in Yleinen by Bella.