Nyt, kun asumme pikkusiskoni Roosan kanssa toisistamme vain parin sadan metrin päässä, keksimme jokin aika sitten kivan ja maukkaan idean. Tavaksi onkin siis nyt otettu, että vuorotellen kokkailemme toisillemme maukkaan aterian ja kutsumme toisiamme vuoronperään (avopuolisoiden kera toki..) kyläilemään ja herkuttelemaan. Viimeksi Matti ja minä kävimme herkuttelemassa Roosan ja V:n tekemillä tortilloilla, nyt oli meidän vuoromme Matin kanssa toteuttaa herkullinen sunnuntailounas heille! :)
Välillä on niin mukavaa tehdä ruokaa isommallekin porukalle ja itse tykkään aina panostaa myös kattaukseen. Tulppaanikimppu kruunasi herkkupöytämme ja servieteistä löytyi samaa pinkkiä, jota myös olohuoneen sisustuksesta löytyy pieninä väriläiskinä.
Sunnuntain menu oli puolestaan helppo mutta herkullinen. Pitkän aamulenkin jälkeen maistuivat nämä maittavat herkut:
Salaatin tein raaka-aineista, joista meillä pidetään eniten. Helppo vihreä salaatti syntyi jäävuorisalaatista ja tuoreesta kurkusta, sekaan kaadoin rasiallisen Apetitin fetakuutioita oliiveilla ja valkosipulilla marinoidussa kastikkeessa ja joukkoon viipaloin pari keitettyä kananmunaa.
Perunat kattilaan kiehumaan ja kanakastiketta valmistamaan! Kermainen kanakastike syntyi tänään Kariniemen hunajamarinoiduista fileesuikaleista, jotka paistoin pannulla kypsiksi. Joukkoon kaadoin noin 1,5 dl Valion ruokakermaa ja annoin kastikkeen hautua hetken pannulla.