Blingiä berjantaihin

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Perjantaiaamu, käy mulle! On ihanaa huomata aina näin perjantaiaamuisin, että viikko on kuin onkin rullannut eteenpäin, vaikka maanantaina edessä tuntui olevan vielä loppumaton vaellus kohti viikonloppua.

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa perjantaita, kun kiskaista ylle uusi Club L:n paljettineule ja Piecesin korkeavyötäröiset farkut! Arkikin saa välillä olla juhlaa eikä kimmeltävän puseron pitämiseen tarvita edes mitään sen kummempia juhlia, eikös? ;)

Yllätys yllätys, nuo Piecesin farkut ovat jälleen kerran sitä samaa mallia, jota minulta löytyy jo kolmet.. Nämä ovat kuitenkin todelliset bilehileen säihkypöksyt. Kuvista tuo kaunis kuultavuus ei oikein tule esille, mutta kultaisella takavetskarilla koristellut housut ovat aivan äärimmäisen upeaa materiaalia!

Täällä tykkäillään kovasti päivän asusta, entäpä siellä?

Nyt onkin jo aika kiiruhtaa töihin; pakkailussa ja muuttotohinoissa on se huono puoli, että yhtäkkiä huomaakin pakanneensa tavaroita, joita olisi vielä tarvinnut. Aamu meinasi alkaa huonosti, kun aamuteehen tarkoitettu hunaja oli jo pakattu! Voi minua! Mieltä kuitenkin piristi aina yhtä virkeä Eppuli, jota ilmeestä päätellen ärsytti minun aamukuvailuni. Kävin toivottamassa pikkuäijälle vain mukavaa viimeistä päivää tässä asunnossa, Eppu kun pääsee jälleen hyvään hoitoon viikoksi Matin vanhempien luo muuttopuuhien keskeltä. Voi kun itsekin pääsisi niin helpolla tästä muutosta kuin Eppu :D

”Etsä viittis jo lähtee töihin siitä mua häiritsemästä..”

No viitsin viitsin, työt kutsuvat! Ihanaa päivää kaikille ♥

// Friday morning, excellent feeling and a new shiny jumper to wear. Life is good ♥


Posted in Yleinen by Bella.