Change the Battery

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt ollaan viipotettu paikasta toiseen niin vauhdilla, että ansaittu lepohetki blogin kanssa oli nyt tarpeen. Pakkausurakka huipentui tänään kaiken sen pikkusälän paketoimiseen, jota kaapin perukoilta löytyi ja pikku hiljaa aletaan olla voiton puolella. Toivottavasti ainakin. Avaimet uuteen kotiin saadaan siis maanantaina, joten kauaa ei enää tarvitse asustella täällä pahvilaatikoiden keskellä. Vaihtoakku olisi tosin kiva, että kroppa jaksaisi vielä tsempata muutaman päivän ajan. :)

Päivän asukuvat piristävät kuitenkin aina, ja tämän päivän Pikku-Myy-look oli toki sekin ikuistettava julkaistavaksi.

Tämän simppelin mutta moniulotteisen päivän asun muodostivat pääosin tuo Vero Modan huippukaunis tummansininen rusettipusero ja suloistakin pehmoisempi karvaliivi, sekin Vero Modalta. Kaksikko toimi hyvin yhdessä ja alaosaksi valikoituivatkin sen vuoksi perusfarkut. Isojen korvakorujen ystävänä kaivoin korulaatikosta vaihteeksi käyttöön pienet helmikorvikset.

Olen jälleen kerran hiuspehkoni kanssa siinä tienhaarassa, kun pitäisi tehdä päätöksiä. Istahtaako kampaajan tuoliin, jotta väri saisi uutta säihkettä vai riittäisi kaupasta ostettu väripurtilo tyvikasvun piiloittamiseen. Uudet pidennyksetkin kelpaisivat nyt enemmän kuin hyvin ja kolmihaaraiset saisi minun puolestani katkoa pois. Hmmm, mietintämyssy hetkeksi vielä bad hair daytä peittämään; josko muuton jälkeen vähän vaikka hemmottelisin hiuksianikin.

Tänään lookin kruunasi siis Myy-nuttura, jonka teko-ohjeen voit muuten tsekkailla täältä! :)

Nyt syvennyn yllärinä postiluukusta tipahtaneen Seiskan pariin; mikään ei virkistä niin kuin annos juoruja ja hömppää. Posti toi tänään mukanaan myös yhden iiiihanan jutun Nellyltä, joka pääsee osaksi päivän asua heti huomenna… ;)

// Today’s look was based on that fake furvest and bow shirt from Vero Moda. I’m getting so so so tired with this moving and packing. On Monday, we’ll get the keys to the new apartment and I couldn’t be happier! :)


Posted in Yleinen by Bella.