Ihan kiva

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

”Ihan kiva”. Eli onko se nyt sitten kiva vai ei? Ihan kiva on ärsyttävä vastaus tai sanapari, joka ei oikeastaan anna kysyjälle minkäänlaista tietoa siitä, mitä mieltä vastaaja nyt sitten lopulta on. New for Noora-postauksesta tuttu kaksikko pääsi tänään testiin ja arvatkaapa mikä oli Matin reaktio hänen nähdessään ostoksistani ensimmäisen..

”Ihan kiva, jos ei oteta huomioon sitä, että tuo on tehty foliosta.”

Myönnetään, tämä ihana toppi ei kyllä vastannut odotuksia yhtään. Kuva ei oikein vastannut todellisuutta ja paketista paljastui äärimmäisen ohutta, hieman outoakin materiaalia, oleva piparkakkureunainen foliotoppi. Harmillista, sillä odotin tältä topilta kuvien perusteella niin paljon. Noh, nyt sain sitten foliopaidan, ihan kivan sellaisen.

Onneksi paketista paljastui kuitenkin myös Vero Modan huikaisevan kiva rusettipusero, joka pääsikin heti osaksi toimistotytön tämänpäiväistä lookkiani! Rusettipaidat ovat kyllä valloittaneet niin sata-nolla minun sydämeni ♥

// Well, the top, as you can see, isn’t as nice as it was in Nelly.com’s photos but the sweater with the bow; love love love.


Posted in Yleinen by Bella.