Maistuisiko kupillinen kahvia?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Olen jo aiemminkin maininnut, että arkiaamuni eivät käynnisty ilman kupillista kahvia. Tämä addiktio on kuitenkin nyt noussut täysin uusiin ulottuvuuksiin sen jälkeen, kun sain joululahjaksi Pauligin suklaakahvia. Makukahvien testailusta ja maistelusta on tullut uusi harrastukseni ja on sanomattakin selvää, että halusin tuoda nämä herkut myös teidän tietoisuuteenne. Vai miltä kuulostaisi höyryävä kupillinen suklaantuoksuista ja vanillan makuista kahvia aamupalalla?

Olen testailuissani tullut siihen tulokseen, että herkullisimmat makukahvit löytyvät tutulta ja turvalliselta Pauligilta, jonka valikoimista makukahvipussukoita löytyykin joka lähtöön ja tilanteeseen. Omiksi suosikeikseni ovat nousseet nämä kaksi herkullista pussukkaa; suklaa- ja vanillakahvi. Maistamatta on tosin vielä muun muassa appelsiini ja pähkinäsuklaakahvi, joten luulenkin, että kahvivarastoja täytyy pian taas täydentää.
Mielestäni makukahvit ovat maultaan ”tavallista” kahvia pehmeämpiä eivätkä lainkaan yhtä voimakkaita. Olen huomannut, että päivän aikana litkityt lukuisat kahvikupilliset eivät enää tehneet niinkään hyvää tai antaneet energiaa, vaan aiheuttivat lähinnä vatsanpuruja. Kupillinen pehmeämpää suklaakahvia ei siis ole lainkaan pahitteeksi ;)

PAULIG Suklaakahvi:

Nautittavaksi: Hyvien ystävien kera, lumisen lenkin jälkeen pakkasen punastuttamien poskien kera, on synti olla nauttimatta tämän kahvin kaverina suklaata

Kenelle: Isovanhemmille tuliaisiksi konvehtirasian kera, hyvälle ystävälle sydänsurujen paikkaajaksi

PAULIG Mon Amour Vanilla kahvi

Nautittavaksi: Kera kullanmurun sohvan nurkassa romanttisen elokuvan pyöriessä tv:ssä

Kenelle: Nautiskelijalle, hänelle, joka rakastaa pehmeyttä ja makunystyrät mukanaan vieviä makuja

Onko langoilla muita kahvinautiskelijoita? :)

// Here are some great coffee tips for you who just can’t start a day without a cup of coffee ♥


Posted in Yleinen by Bella.