Pehmoista Pariisista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Postimies piristi äsken päivääni ja keskeytti pahasti nuhaisen elokuvahetkeni, tuodessaan minulle paketin, joka sisälsi noin 400 eri otosta Pariisin matkaltamme. Kuvia todellakin tuli otettua enemmän kuin tarpeeksi ja äiti halusi ehdottomasti, että jokikinen noista muistoista teetetään myös paperille. Oli varsin virkistävää selata kuvia välillä muutenkin kuin tietokoneen näytöltä ♥

Siinä kuvia selaillessani törmäsin myös Tukholman lentokentältä otettuihin valokuviin, jossa ylläni oli ostos, jota en ole vielä täällä blogin puolella esitellyt. Kuten jo aiemminkin kerroin, jäivät shoppailuni melko vähäisiksi Pariisissa, mutta yhden asian kannoin sieltä ylläni mukanani Suomeen.

Tämän lämpöistäkin lämpöisemmän neuleen löysin ”kotikadultamme” sijaitsevasta Zarasta retkemme viimeisenä päivänä. Tiedättekös, en ole lainkaan raaskinut käyttää sitä täällä Suomessa. Pelkään, että pehmoinen karvahuppu nukkaantuu tai onnistun kaatamaan kaakaot neuleen päälle. Höpsöä sinänsä, mutta kun tämän takin heittää niskaan voi kirjaimellisesti palata Pariisiin. Muistan kuinka Zarassa pähkäilin sitä, voiko neuletakkiin tuhlata niin monen monta kymppiä, mutta taisin tehdä silti ihan nappiostoksen. Nyt lupaan, että kun tästä flunssasta paranen otan neuleen tehokäyttöön ja pääsette näkemään sen asukuvissakin.

Mutta eikö olekin ihana matkamuisto? :)

// My Zara Knitwear- cardigan from Paris. ♥


Posted in Yleinen by Bella.