Lauantain leffaksi ja luettavaksi

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Syksyiseen iltaan kuuluu hyvä leffa tai pokkari tuikkukynttilän valossa nautiskeltavaksi kuin nenä päähän, ja niinpä ajattelinkin jakaa pari hyvänmielen vinkkiä teille tähän lauantai-iltaan. Vaikka kyseiseen pokkariin et nyt pääsisikään välittömästi käsiksi, vinkattakoon, että siitäkin tehty leffaversio löytyy jo videovuokraamojen hyllyiltä.

Kyseessä on siis Emily Giffinin teos Something Borrowed, joka kokoaa kansien väliin ne meidät leppoisten lukukokemusten ystävien lemppariteemat; rakkauden, ystävyyden, ihmissuhdekiemurat ja yllättävät juonenkäänteet. Kirja oli todellinen ”pageturneri”, eli en malttanut laskea sitä käsistäni. En yleensä niinkään tunne tarvetta katsoa kirjoista tehtyjä leffoja, mutta luulen, että tämä leffa tulee jossakin kohtaa vuokrattua. Darcy ja Rachel, parhaat ystävykset, tarjosivat ainakin minulle mukavan lukukokemuksen ja vaikka olenkin Sophie Kinsellan vannoutunut fani ja liian usein minulla on tapana vertailla kaikkia hömppäkirjoja Kinsellan nokkeliin teoksiin, nousi myös tämä yhdeksi viimeaikaisista suosikeistani. Onko joku teistä jo nähnyt teoksesta tehdyn leffan, arvosteluja kehiin! :)

Mamma Mia. Voi muistan vieläkin kuinka hymyilin leffateatterissa koko elokuvan ajan ja kyllä, tämä leffaelämys on taitanut piirtyä mieleeni kaikista tarkimmin kaikista leffateattereissa näkemistäni elokuvista. Mä rakastuin tähän elokuvaan. Hyväntuulisuus, energisuus ja ihanat näyttelijät veivät mut mukanaan ja leffan soudtracki oli saatava! Tämän leffan jälkeen toivoo koko sydämensä pohjasta, että elämä olisi yhtä musikaalia ja käsi ylös se, joka pystyi nauramatta kuuntelemaan James Bondin balladin, voi ihana Pierce. Lempparikohtaus vai? No tietty se ihana rantakohtaus, missä tuleva morsiuspari laulaa uikkareissa sen ihanan biisin. Ah ♥ ;)


Posted in Yleinen by Bella.