Pantoja, pantoja, enemmän pantoja!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Seisot bussipysäkillä. Tuttu linja on jälleen 10 minuuttia myöhässä. On marraskuu ja havahdut huomaamaan, kuinka rystysistäsi alkaa veri kadota ja varpaasi luulevat olevansa napajäätiköllä. Edes muistot lämpimästä mökillä vietetystä kesästä eivät saa sinua lämpiämään. Bussia ei näy. Mutta sinähän et pipoa käytä, tukkahan siinä vain sekaisin menee ja sähköistyy. Korvasi ovat toista mieltä. Ne alkavat syväjäätyä. Minulla on ongelmiisi ratkaisu…

NEULEPANNAT OVAT TAAS KÄSIESI (tai siis korviesi) ULOTTUVILLA.

Tämän dramaattisen markkinointipuheen jälkeen on hyvä startata syksyn kolmas virallinen neulepanta-arvonta.

Säännöthän ovat jälleen taas äärimmäisen yksinkertaiset ja homma toimii näin:

OSALLISTUMISAIKAA ON SUNNUNTAIHIN 20.11.2011 ASTI.

1. Osallistut arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin.

Jos olet blogini lukija Bloggerin, Blogilistan ja Bloglovinin kautta (mainitse tästä kommentissasi), olet oikeutettu 3 arpalipukkeeseen. Tämän lisäksi saat yhden lisäarvan linkittämällä kilpailuni omaan blogiisi (kerro myös tästä kommentissasi).

2. Anonyymit ja muut lueskelijat saavat arvontaan 1 arpalipukkeen (jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa mikäli voitto osuu kohdalle). Mikäli et olisikaan blogini lukija, mutta linkität arvonnan omaan blogiisi, saat yhden lisäarvan.

Osallistuneiden kesken arvontaan huikeat 8 kappaletta harmaita neulepantoja, joita jokaista koristaa paljettikoriste!

Eikä tässä vielä kaikki:

Arvonnan aikana blogini lukijoiksi liittyvien kesken (Blogger, Bloglovin, Blogilista) arvotaan vielä lisäksi 2 kappaletta pantoja (kerro kommentissasi liittymisestäsi).

Nämä uudet lukijat ovat siis sekä varsinaisessa 8 pannan arvonnassa että uusien lukijoiden kesken arvottavassa 2 pannan arvonnassa mukana.

Härregud, ku meni vaikeeks. Tipuin jo itekin kärryiltä :D!

Tiivistettynä:

NYT ARVOTAAN TÄMÄN BLOGIN HISTORIAN

SUURIN MÄÄRÄ PANTOJA EVER.

Terkuin, Noora ja my new best friend J. Ännetupintulehdus ;)

Psst. Ainiin, eilen lupailin FB:n puolella, että siellä panta-arvonnat ovat käynnissä jatkuvalla syötöllä. Joka kuun 1. päivä arvotaan tästä lähin tykkääjien kesken 1 neulepanta kevääseen asti. Tilda vei pannoista ensimmäisen jo eilen! Tykkäilemisiin! ;)


Posted in Yleinen by Bella.