Omia koruja!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Turtolan Citymarketin kanssa samassa rakennuksessa täällä Tampereella asustaa suloinen ja herttainen liike, joka sai ainakin tälläisen käsityöintoilijan ja asusteiden suurkuluttajan sydämen pamppailemaan!

Omakoru on liike pullollaan koruharrastajien ja koruja itse väkertävien unelmajuttuja. Helmiä, nauhoja, paljetteja ja valmiita riipuksia löytyy liikkeen valikoimista vaikka millä mitalla. Pieni mutta viihtyisä liike on täynnä aarteita niille, jotka rakastavat käsillä tekemistä ja kaipaavat valikoimiinsa persoonallisia, näyttäviä ja yksilöityjä asusteita. Vaikka itse en varsinaisesti olekaan koskaan näperrellyt koruja, voitte vain kuvitella kuinka sormeni alkoivat syyhytä näiden aarreaittojen äärellä..

Sen lisäksi, että liikkeestä löydät materiaalit korujasi varten, löytyy valikoimista myös tarvittavia työkaluja korujen tekemistä sekä yleistä askartelua varten. Jotta korusi pääsisivät ansaitsemalleen paikalle säilytykseen, löytyy liikkeestä myös niin sanottuja ständejä, joihin korusi voi ripustaa mallinuken päälle. Itse jäin harkitsemaan, josko tuollainen ständi ratkaisisi nyt minunkin ainaisen korujen säilytysongelmani. Mallinuken kaulalle ripustettuna pidemmätkin kaulakorut pysyisivät kunnossa, eikä vastassa olisi enää korulaatikon ainainen ketjujen sekasotku. Tuollainen kävisi myös todellisesta katseenvangitsijasta sisustuselementtinä!

Sanomattakin on selvää, että näin laajan valikoiman ansiosta kukin varmasti löytää tarjonnasta myös omiin värimieltymyksiin sopivia tuotteita. Nopean silmäilyn pohjalta on todettava, että kunkin lompakolle löytyy varmastikin sopivia raaka-aineita ja tuotteita. Valmiskorujakin myynnissä on, ja niistä saa toki ammentaa myös inspiraatioita omiin näpertelyihin. Myös näyttävät kangaspakat kiinnittivät huomioni. Kankaiden avulla sisustukseen saisikin luotua upeita yksityiskohtia.

Liike ei keskity ainoastaan koru- ja käsityömaailman tuotteisiin, vaan tarjonnasta löytyy paljon muitakin herkkupaloja. Vai mitä mieltä olette esimerkiksi näistä syötävän suloisista matkalaukkuihin laitettavista nimilapuista ja persoonallisista pehmoleluista?

Omakorusta on hurjan vaikea lähteä tyhjin käsin kotiin ja niinpä kiikutinkin kassalle pari pussillista ihania paljettikoristeita tulevia askarteluja ja käsitöitä varten. Palvelu oli myös äärimmäisen ystävällistä ja pieni putiikki nousikin tämän seudun lemppariliikkeideni joukkoon. Vinkiksi vielä kaikille valokuvataiteen ystäville; lähiaikoina liikkeessä starttaa myös valokuvanäyttely ja mikä olisikaan mukavampi tapa hankkia vaikkapa askartelutarpeita joululahjoja tai -kortteja varten, kun saa samalla ihastella taidetta!

Käykäähän tutustumassa.
Tiedän, että joukossanne on iso joukko ahkeria käsityöihmisiä ;)!

 

Ja vielä muistutukseksi; vielä ehdit tykkäilemällä Curiouser & Curiouser-blogin FB-sivustosta osallistua panta-arvontaan! Huomenna startataan sitten vuorostaan tämän vuoden hurjin panta-arvonta ever! :D


Posted in Yleinen by Bella.