Unelmia kodista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mikä on pehmoinen, karvainen, lämpöinen, pölynkerääjä ja aina näin syksyisin Epun paras kaveri?

Herättelin eilen talviunilta Kodin Ykkösestä viime vuonna hankitun pedon, jolla on tapana aina astua mukaan olohuoneen sisustukseen näin loppusyksyn aikana. Alennusmyynneistä löydetty pehmoistakin pehmoisempi viltti on tosiaan varsinkin tuon pikkuviikarin lempijuttu. Siinä on kiva köllötellä viluisten ja pitkien lenkkien jälkeen.

Sisustusasiat ovat nyt muutenkin meidän perheessämme kovin pinnalla. Marraskuun puolessa välissä selviää pääsemmekö muuttamaan vuodenvaihteen jälkeen upouuteen kotiin ja sieluni silmin olen jo tuon uuden asunnon sisustanut. Haluaisin päästä muuton yhteydessä kaikesta turhasta eroon. En halua kaikkia huonekaluja mukanamme uuteen kotiin, enkä varsinkaan aio raahata roinasta ( ja okei okei, vaatteista..) pursuavien kaappien sisältöä sellaisenaan uuteen kotiin. Ensin on hieman karsittava..

… jotta saa taas hyvällä omalla tunnolla tehdä uudistuksia ♥

H&M Homen neutraalin väriset ja selkeälinjaiset uutuudet talven kokoelmasta saivat ainakin minut innostumaan jälleen ruskean ja valkoisen yhdistämisestä. Tälläkin hetkellä olohuoneemme päävärit liikkuvat beigen, mustan ja valkoisen maailmoissa ja uskon, että mikäli uuden kodin ovet avautuvat, jatkamme samoilla väreillä. Haaveilemassani kodissa on tosin olohuoneeseen yhteydessä oleva avokeittiö, joka asettaakin ihan uudenlaisia haasteita sisustajalle. Tavoitteena on luoda yhtenäinen look joka kattaa koko kaksion pienimmänkin nurkan, saunaa myöten. Voi marraskuu, tule jo! ;)

(Kaikki kollaasien tuotteet: H&M Home)


Posted in Yleinen and tagged by Bella.