Lielahden löytö: Jonnan Kirppis

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Missä sijaitsee kirpputori, josta ulos kävellessäni olen kuin Naantalin aurinko? ;)

Jonnan Kirppis sijaitsee Tampereen Lielahdessa osoitteessa Enqvistinkatu 7. Kirpputori on ulkoasultaan kovinkin kutsuva; kuka voisikaan vastustaa kirppiksen kirkkaan pinkkiä teemaväriä tai houkuttelevaa näyteikkunaa?

Jonnan Kirppis hurmasi meidät siisteydellään ja viihtyisyydellään, myös tuotteiden hintatasot tuntuivat olevan kohdallaan. Käytävät olivat tilavia ja tuotteita sai tutkiskella kaikessa rauhassa. Valikoima oli myös myytävien tuotteiden suhteen varsin laajaa. Naisten vaatteita ja asusteita löytyi kirppikseltä paljon, mutta rekkien seasta pistivät silmään myös laadukkaat miesten vaatteet.

On sanomattakin selvää, että tänne on pian päästävä uudestaan. Tavanomainen kirpputorikierroksemme taitaakin saada yhden kirpputorin lisää kierrettäväksi. Suosittelen ehdottomasti täällä poikkeamista; käykäähän joku poimimassa talteen ainakin tuo ihana kirjailtu mekko, joka kiinnitti ainakin minun huomioni.

Jonnan Kirppikselle voi muuten myös lahjoittaa tavaraa; lahjoitetusta tavarasta saatu tuotto luovutetaan hyväntekeväisyyteen, ja lahjoituksen kohteen päättävät Jonnan Kirppiksen Facebook-fanit. Käykäähän tykkäilemässä! :)

Psst. Oman Jonnan Kirppis-löytöni ehdinkin jo innoissani esitellä täällä! :)


Posted in Yleinen by Bella.