Happy Bday

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Olipahan kekkerit. Pahoittelen aamupostauksen viivästymistä; kun tulee kerran vuodessa kolmelta aamuyöllä kotiin, ei aina muista, että seuraava aamu saattaa venähtää sängyn pohjalla kituessa. Hienointa tässä olotilassa on se, että kävin juuri äsken rahtaamassa lisää tavaraa kirpputorille. Hauskaa oli joka tapauksessa ja pikkusisko on nyt kunniakkaasti ja virallisesti juhlittu 20 vuotiaaksi. Kaupunkiin asti ei kuitenkaan koskaan päästy, kotipaikkamme paikallinen tarjosi kuitenkin juuri tarpeeksi iloa ja riemua, ja niinhän se ilta sitten lopulta vähän venähti..

Roosa oli upea pikku keijukainen tuossa ostamassani Rare Fashionin mekossa, harmi vain, että virallinen synttäripotretti unohdettiin vallan ottaa. Itse testailin UUTTA TUKKAANI, ja hieman uutuudenkarheutta on ainakin vielä valokuvissa noissa supisuorissa Rapunzel of Swedenin jatkoissa havaittavissa. Kyllä ne sinne oman tukan sekaan muutaman päivän jälkeen kuitenkin hyvin uppoavat. Sävy on ainakin ihan perfect!

 

Löysin muuten Gina Tricotilta maailman ihanimmat korvakorut. Ostan yleensä koruja ainoastaan alennusmyynneistä mitä kaikenmaailman härpäkkeisiin ja rihkamaan tulee, mutta nämä näyttivät niin upeilta, että kannoin ne innoissani kassalle. Korvikset ulottuvat solisluiden alle asti, eikä niiden kanssa tarvitse välttämättä ainakaan kaulakorua laisinkaan.


Pöydällä odottaa kaksi Makuunin tuliaista. Taidankin siirtyä takaisin sohvanpohjalle leffailemaan. Täytyisi selvästikin reenata tälläistä yökyöpelöintiä useamminkin ;)


Posted in Yleinen by Bella.