Seinälle

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kuten jo aiemmin kerroin, sain tehtäväkseni ommella tuossa viime viikon aikana verhon jos toisenkin upeasta ja näyttävästä Vallilan Kirkonmäki-kankaasta. Kun kaikki verhot oli onnistuneesti ripustettu paikoilleen (jes selvisin!), jäi kangasta vielä sen verran jäljelle, että suikaleesta sai taiottua kivoja sisustuselementtejä verhojen rinnalle.

Ikean mustareunaisiin peruskehyksiin asetetut kangaspalat tuovat seinälle ”jykevyyttä” ja kohdistavat katseen täysin oikeutetusti itseensä. Rakastan myös taulujen värimaailmaa; punainen luo iloa ja väriä mustavalkoiseen yleisilmeeseen.

Jätitte ahkerasti kysymyksiä, Kysy sinä, Noora vastaa-postaukseen ja palkinnon tällä kertaa lunasti itselleen blogiaiheisella kysymysryppäällä Silja. Silja, otathan minuun pikaisesti sähköpostitse yhteyttä, jotta saan palkinnon toimitettua perille ! :) Tulen tekemään kysymyksistänne vielä yhtenäisen postauksen, jossa kysymykset saavat vastauksensa. ;)

Aqvia hiilihapotuslaite-kilpailukin saatiin onnistuneesti päätökseen. Olitte kehitelleet herkullisen kuuloisia reseptejä, ja luenkin kommentit vielä muutamaan kertaan läpi ennen kuin osaan valita voittajan! Voittaja julkaistaan kuitenkin vielä tämän viikon aikana :)

Illalla juhlistetaan Roosan syntymäpäiviä, käyhän kurkkaamassa täällä, mitä hankin Roosalle lahjaksi! :)


Posted in Yleinen by Bella.