Kesävesiä ja kilpailua – testissä AQVIA-hiilihapotuslaite

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Viime viikolla posti toi ovelleni paketin, jonka sisällöstä olen haaveillut jo pitkään.

AQVIA-hiilihapotuslaitteen avulla voi valmistaa itse raikasta ja hyvää hiilihapotettua vettä. Hiilihapotetun veden valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Tyylikkään muotoilun ja värivaihtoehtojen avulla hiilihapotuslaite sopii keittiön kuin keittiön vakiovarusteisiin ja on näin ollen aina käden ulottuvilla. Täytät vain AQVIA-vesipullon kylmällä vedellä ja kiinnität sen laitteeseen, ja muutaman sekunnin kuluttua voitkin jo nautiskella raikkaasta hiilihapotetusta vedestä. Veden hiilihappopitoisuuden määrää voi säädellä itse ja yhdellä AGA-hiilidioksipullolla valmistaa turvallisesti peräti n.  50 litraa hiilihapotettua vettä. Laite toimii ilman sähköä, joka mahdollistaa sen käytön lähes missä vain!

Laadukas tuote tuo arkeen tilkan luksusta; tämä skandinaavista muotoiluperinnettä noudattava tuote tarjoaa mahdollisuuden valmistaa helposti hiilihapotettua vettä kotona.

Eikö kuulostakin hyvältä? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi AQVIA Exclusive-hiilihapotuslaite.

Hiilihapotettua vettä voi käyttää myös mitä herkullisimpiin juomaresepteihin ja herkutteluhetkiin. Vaikka hiilihapotettu vesi toimii sellaisenaankin kuuman kesäpäivän virkistysjuomana, soveltuu se myös monenlaisiin kesäjuomiin. Parvekepuutarhani kesäjuhlat huipentuivatkin erilaisten juomareseptien testailuun ja illan päätteeksi kukin löysikin oman suosikkinsa juomien joukosta.

Omaksi juomasuosikikseni nousi ehdottomasti mansikkainen hiilihapotettu vesi. AQVIA-hiilihapotuslaitteella hapotettu vesi sai raikkaan säväyksen pakastetuista mansikoista, jotka toimivat samalla myös jääpaloina. Hiilihapotetun veden joukkoon voi lisätä tilkan myös vaikkapa itsetehtyä mehua tai mehutiivistettä. Kesäjuhlien juomat saavat olla myös ulkonäöltään herttaisia. Koristelut ja pienet yksityiskohdat tekevät vaikutuksen myös vieraisiisi.

Raikas kesäjuoma syntyi myös sitrushedelmien avulla. Puristin hiilihapotettuun veteen puolikkaan mehukkaan mandariinin mehun. Tämä resepti toimisi mielestäni hyvin myös osana aamupalaa; hedelmäliha tekee juomasta todellisen vitamiinipommin, ja hiilihappojen avulla juoma maistuu äärimmäisen raikkaalta.

Vaikka raikkaiden hiilihapotettujen vesien maustaminen onnistuu myös kotoa löytyvillä hedelmillä ja marjoilla, ei sovi myöskään unohtaa AQVIAn omia juomien maustamiseen tarkoitettuja juomatiivisteitä. Sain testaukseen erilaisia herkullisia juomatiivisteitä, joiden avulla juomat saivatkin aivan omanlaisen raikkaan säväyksen. Kevyjen makujen lisäksi testaukseen pääsi myös erilaisia siideritiivisteitä.

Juomatiiviste Cactus-Lime saavutti meidän parvekepuutarhajuhlissamme suuren suosion. Tiiviste teki vedestä todella virkistävän makuisen ja lisättyämme joukkoon vielä tilkan puristettua limeä, makuelämyksestä muodostui herkullisen raikas kesäjuoma. Lisäsimme tähänkin juomaan vielä jääpaloiksi pakastemansikoita, jotka sopivat valla hyvin yhteen limen kanssa.

AQVIAN-siideritiivisteet on valmistettu samalla tavalla kuin aitoa siideriä on valmistettu jo kautta aikojen. Tiivistettä riittää viiteen litraan siideriä, ja kuten kevyidenkin tiivisteiden kohdalla, myös siideritiivisteitä löytyy monessa eri maussa ja vaihtoehdossa.

Hiilihapotettuun veteen lisätty päärynäsiideritiiviste sai veden maistumaan kesältä. Herkullinen ja mehukas päärynäinen maku erottui juomasta selvästi ja raikas juoma sopikin täydellisesti pimenevän kesäillan juomaksi.

Herkulliselta maistui myös omenainen hiilihapotettu vesi. Omenien suurkuluttajana nautinkin tästä juomasta suuresti. Kesäjuoma parhaimmillaan; makeaisen raikas, suussasulava ja virkistävä.

”Toimit puutarhajuhlien emäntänä, jossa olette jo koko kauniin kesäillan ajan testailleet ja maistelleet herkullisia kesäjuomareseptejä AQVIA Exclusive hiilihapotuslaitteen avulla. Juomat maistuvat ja nauru raikaa, mutta yhtäkkiä huomaat, että juomien tekoon tarkoitetut hedelmät ja juomatiivisteet alkavat loppua. Kuinka kätevä emäntä selviää tästä tilanteesta?

Juokset keittiön kaapeille ja alat kehitellä joka kodista löytyvistä tuotteista uusia reseptejä ennen kuin vieraiden kurkkua alkaa kuivata. Millaisen reseptin loihdit emäntänä kaappisi kätköjen löydöistä käyttäen apuna hiilihapotuslaitetta?”

Osallistumisaika alkaa nyt. Jätä kommenttiboksiin viesti, jossa kerrot mitä kesäjuomareseptisi sisältäisi. Reseptin mielikuvituksellisuus ja omaperäisyys toimivat siis valttikortteina tässä kilpailussa, lisäpisteitä saa tosin myös linkittämällä tämän kilpailupostauksen omaan blogiinsa.

Voittaja palkitaan

AQVIA EXCLUSIVE-HIILIHAPOTUSLAITTEELLA,

jonka värin voittaja saa valita itse (palkinnon arvo n.135€) .

Osallistumisaika päättyy 15.8 klo 23.59.

 Anonyymit muistattehan jättää kommenttiinne nimimerkin.

 


Posted in Yleinen by Bella.