Lukijan toive: Nooran nuoruusvuodet

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Postaustoiveita boksiin!– postaukseni kommenttiboksista löytyy ihan hurja määrä kaikkia ihania postaustoiveita, mitä tulevankin viikon aikana tulen toteuttamaan.. Ideahan on se, että mikäli jättämäsi postaustoive toteutetaan, saat ehdotuksestasi pienen palkinnon. Lukijan toive: Kymmenen kuvaa-postauksessa toteutin toiveista ensimmäisen, ja nyt tämä ”juttusarja” saa jatkoa. Tämän kerran postaustoivetta ehdotti rrrous, joka toivoi minun valaisevan hieman teille Nooran nuoruusvuosien tyyliä ja tuovan muutaman asukuvankin ruutuun. Tehtävä oli vaikea, sillä suuren suuri osa tuon ajan valokuvista on kadonnut tietokoneiden sanoessa sopimuksensa irti (ai mikä varmuuskopio…), mutta nyt sukelletaan vuosien 2005-2009 Noora-kuvien joukkoon ;)

Ehdotus palkitaan Gina Tricotin juhlavalla hiuspannalla ja Lindexin mustilla nappikorviksilla (jotka muuten molemmat omistan itsekin ;). Onnea rrrous! Lähetäthän sähköpostitse minulle postitusosoitteesi, jotta saan palkinnon pian postiin! :)

Ehdotuksia voi edelleen jättää Postaustoiveita boksiin!-postaukseen.

2005: Lukion tokaluokkalainen innostui selvästikin mustavalkoisesta kuvailusta, koska tietokoneiden ja arkistojen syövereistä ei löytynyt yhtäkään värillistä kuvaa. Hiukset lyhentyivät kuitenkin tuolloin olkapäille ulottuviksi, asukuvista päätellen persoonallisesta pukeutumistyylistä ei kuitenkaan vielä tuolloin voinut millään tasolla puhua. Huiveja, farkkuja ja t-paitoja; niillä mentiin.

2006: Kirjoitin vuoden 2006 keväällä ylioppilaaksi ja innostus koripalloa kohtaan kasvoi. Kesä kului kavereiden kanssa pihalla koripalloa pelaillen aina kesätöiden jälkeen. Istuin päivät töissä rikkaruohoja nyppien ja pelasin illat korista = kattokaa tota rusketusta :D Panostin kyseiseni vuonna selvästikin hiuksiin, testailin kikkuroita ja käkkäröitä. Asuissa innostuin käyttämään enemmän asusteita, mutta sporttinen look säilyi edelleen. Kuvista päätellen farkut ja hupparit olivat vieläkin mun lemppareita. Jostain syystä innostuin Puman urheiluvaatteista niin, että joka toisessa kuvassa oli jotakin Pumalta. Sain myös ensimmäiset silmälasini, joihin tottuminen otti aikansa.

2007: Kyseinen vuosi oli todellinen myllerryksien vuosi. Elämässäni tapahtui paljon kaikkea; kurjaa ja paljon mullistuksia. Lopetin hoitsuopinnot kesken ja tsemppasin itseäni TAMK:in pääsykokeisiin. Vuodesta ei ole paljon kuvia tallella. Koriksen pelailut loppuivat tuohon vuoteen, mutta katsokaapas, kuka innostui jo tuolloin kukkaprinteistä! :D

2008: Vuonna 2008 muutin ensimmäiseen omaan asuntooni ja oman vaatehuoneen saatuani taisi shoppailukin karata käsistä. Tyyli pysyi kuitenkin edelleen kovin sporttisena päätellen jokaisessa kuvassa olevasta eri lenkkariparista. Innostuin golfista ja suoritin green cardin ja hiukset saivat uutta ilmettä tummilla raidoilla. H&M oli tuolloin kova sana :D

2009: Historian havina on hyvä lopettaa vuoteen 2009, josta starttasi muun muassa Matin ja minun rakkaustarina, löysin sisuksissani asustavan ilveskissanaisen (leoprintit..) ja palasin takaisin totaalisen blondiksi. Asusteita on kuvissa paljon, otin siis viimein käyttöön ne kaappeihin hamstratut korut ja killuttimet, uskaltauduin mekkoihin ja vaihdoin ballerinat lenkkareiden tilalle. Uskonkin, että vuosi 2009 oli käännekohta tyylissäni; kovin samanlaisissa vaatteissa nimittäin viihdyn edelleen.


Posted in Yleinen by Bella.