Tallinna/ Shopping

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Me tamperelaiset olemme jo tottuneet siihen, että mikäli mielii Zarassa shoppailla, on vaihdettava ainakin hetkellisesti kaupunkia, meiltä kun ei kyseistä liikettä löydy. Virukeskuksessa suuntasinkin siis heti Zaran alekyltit nähtyäni putiikkiin, joka oli väriä täynnä katosta lattiaan. Koska olin rajannut tarkan budjetin kyseistä reissua varten, olin kovinkin maltillinen shoppailija.

Ihastuin Zarassa tuohon persoonalliseen t-paitaan, jota koristaa suloinen pitsihamonen. Olisin tosin voinut kantaa kotiin kyseisestä putiikista vaikka joka toisen t-paidan. Unohdin siellä jopa, että en ole oikein printtien ystävä :D Zarasta ostin myös tuon jo aiemmin esitellyn valkoisen topin/tunikan.

Hyvä tuuri kävi myös paikallisessa Seppälässä, josta löysin jo pitkään metsästämäni reisitaskulegginssit. Näin Roosalla kyseiset pökät jo kauan aikaa sitten, ja toivoinkin tarjoushaukkailevani ne itselleni jossain vaiheessa. Suomesta ei kuitenkaan löytynyt kokoja. Täydelliset syksyhousut ja ihanaa vaihtelua värimaailmaltaan housuvalikoimiini!

Ehdottomasti paras ja rakkain ostokseni oli kuitenkin tämä. Isäni bongasi viimeisestä kauppakeskuksesta, jossa kävimme, vihdoin aitoja Nominationeita myyvän koruliikkeen. Ja kuinka ollakaan, valitsin tietenkin muistoksi reissusta Viron lipun. Tarkoituksenani olisi löytää myös tulevilta tämän vuoden aikana tehtäviltä reissuiltani Ranskan ja Espanjan liput.

Saanko esitellä, Armastus, Roosan ja tämän poikaystävän uusin perheenjäsen. Maailman hiljaisin koira, sopii myös kerrostaloon, rakastettavan kokoinen ja hyvin hellyyttävän näköinen. Säikäytti retkellämme tosin pahanpäiväisesti ravintolan tarjoilijan ja terminaalissa eräs pikkutyttö nimesi sen Mauno Iivariksi.

… todellinen palveluskoira ;)


Posted in Yleinen by Bella.