Maanantaimangoja

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
Olen hieman harmistunut. Koska Pirkko-Ylipirtsakaksikin minua on tituleerattu, ajattelin nyt sitten näin juhannuksen kunniaksi hieman angstata. 

 Olen jo pitkään haaveillut hankkivani ballerinat, jotka kestäisivät käyttöä ja kulutusta, ja vielä mielellään muutaman kesän ajan. Tiesin, että tämä hankinta vaatisi toki myös hieman enemmän rahallista panostusta. Mangon alennusmyynneissä törmäsin kuitenkin yksilöihin, jotka näyttivät hyviltä ja tuntuvan alennuksen vuoksi nämä nahkaiset kaunottaret eivät myöskään liialti rokottaneet lompakkoa. Jopa Mangon myyjätär kehui kenkiä, joita Mangon työntekijät käyttivät jopa työkenkinä.

Laitoin kengät kotona jalkaani perjantaina kun lähdimme tänne Teiskoon, ja kappas, kun astuin Teiskossa autosta ulos puoli tuntia myöhemmin, oli toisen kengän kärki jo auennut. Olen satavarma, että en kenkää olen mihinkään potkaissut tai sitä muutenkaan naarmuttanut. Itkuhan siinä meinasi päässä. Tottahan toki olen kuitinkin jo hävittänyt. Ainut positiivinen asia tässä on se, että en maksanut kengistä täyttä hintaa.

Ehkä minulla oli vain huono tuuri ja kannoin kotiin ostoskassissa maanantaikappaleet. Maanantaimangot, harmillista.


Posted in Yleinen by Bella.