Vk 25/ Noora bongaa netin nättimykset

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Aamukahvin seurana luvassa taas pieni pläjäys löytöjä netin syövereistä. Jo pieni silmäily toi silmieni eteen upeita uusia väriläiskiä.

Tällä viikolla tykästyin hullutteleviin ja pirtsakoihin uusiin kengiin Nelly.comilla. Sugerfree Shoes- kenkien tunnusmerkiksi voisi nimetä näyttävän ulkoasun lisäksi värien ja kuvioiden rennon yhdistelyn. Luotan vakaasti siihen, että juhannusta juhlitaan ainakin osittain rantsuilla bikinit päällä, ja kuinkas ollakaan, lempparini löytyivät jälleen kerran Wonderland-merkin alta. Erityisesti hempeän korallinen setti on mieleeni. Mikäli sadesäät ja vilpoiset ilmat kuitenkin yllättävät, voi vaikkapa biksujen päälle vetäistä tuon ihanan H&M:n kukkapuseron. Tuota ihastelin jo kaupassakin, ja siellä se näytti vielä upeammalta!

Kun aurinko meitä pian hellii (paras ainakin olisi!), muistakaahan kunnon aurinkosuojat ja mikä olisikaan trendikkäämpää kuin suurien ja näyttävien korujen yhdistäminen rantalookkiin. Rannoille kultaa kaulaan ja ranteisiin, jalkaan kesäsandaalit ja biksut päälle, ja niin se homma toimii.


Posted in Yleinen by Bella.