Kesävärejä keittiöön

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun paketti on kääritty vihertävän sävyiseen unikkokuosiin ja päällä koreilee Marimekon sinetti, ei minulle osoitettu lahja vaan yksinkertaisesti voi mennä pieleen. Sen lisäksi, että en voi lopettaa uuden Converse♥Marimekko-collectionin uusien tuotteiden ihastelua, Marimekkoa löytyy paljon myös keittiöstäni, ja nyt vielä enemmän kuin aiemmin.

Keittiöni on sävyiltään musta-limenvihreä-valkoinen, joten alla näkyvät pannulaput ja servietit sopivat keittiön sisustukseen täydellisesti. Rakastan tälläisiä ihania pieniä lahjoja, joista näkyy, että lahjanantaja on todella harkinnut lahjaa ja osoittaa sen, että tässä tapauksessa on pistänyt omat lempivärini merkille. En aiemmin ole tätä kyseisen väristä unikkokuosia vielä nähnytkään, joten uudet raikkaat kesävärit olivat enemmän kuin tervetulleita keittiööni.

Unikkojen lisäksi ihastelin viikonloppuna äidin ja iskän keittiönpöydällä uiskentelevia ruusuja. Kukkakaupasta ostetut ruusut ovat mielestäni menettäneet jalostuksen takia ihanan tuoksunsa, mutta voih. Nämä pihapensaasta poimitut yksilöt tuoksuivat ihanilta, aivan kesältä ja juhannukselta. Kauniissa lasiastiassa kirkkaat ruusut loistivat auringon kimmeltäessä veteen. Ihana sisustuselementti, ja kaiken lisäksi hyvän tuoksuinen sellainen! ;)


Posted in Yleinen by Bella.