Voi(han)kukkia

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Vauhdikastakin vauhdikkaampi viikonloppu alkaa olla jo voiton puolella. Bon Jovi on nyt nähty, sukulaisia tavattu, käyty Särkänniemessä ja juurikin kotiuduttu rippijuhlista. Josko nyt hetken hengähtäisi, ja esittelisi teille päivän rippijuhlinta-asun ;)

Alkuperäisen suunnitelman mukaan, kyseiset juhlat piti juhlia H&M:n sinivalkoisessa mekossa, mutta kuinkas sitten kävikään.. Niinkuin yksi teistä lukijoista hieman minua varoittikin, kaula-aukko oli melko hankalanmallinen ja mekon laittaminen olisi vaatinut vaativia ompelutaitoja soveltuakseen rippijuhliin. Kiitos juuri startanneiden alejen, löysin Hennesiltä täydellisen herkän ja hempeän rippijuhlamekon Conscious Collectionin ale-eristä. Mekolla oli enää hintaa vajaa 10 euroa, ja päätin sijoittaa tähän kauniiseen unelmaan kyseisen summan, ja olenkin satavarma, että molemmat mekot, sekä se ensimmäinen että tämä, pääsevät vielä useasti käyttöön.

Sormessa kimmelteli tänään upea ja näyttävä Gina Tricotin sormus, joka kiersikin tänään monen haltioituneen pikkutytön sormessa rippijuhlissa ♥ Sormus oli niin kaunis etten osannut valita missä värissä sen ostan, ja niinpä kotiin lähti mukanani sekä tämä vaalea että JBJ-keikkapostauksessa vilahdellut turkoosi. Enemmän on vähemmän, ja koska mekon edustaan oli jo kiinnitetty erilaisia koristeita, päätin olla sormuksen lisäksi käyttämättä muita koruja asusteina. Mitä mieltä olette kokonaisuudesta?

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille. Ensi viikolla palataankin taas blogin puolella normaaliin päivitysrytmiin, ja heti huomenna kerronkin teille retkestämme Särkänniemeen sekä ihanasta pikku paketista, jonka viikonlopun aikana sain. Mahtava viikonloppu takana, toivottavasti viikonloppunne sujui yhtä mukavasti kuin täällä? ♥


Posted in Yleinen by Bella.