Chic Chinos

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Se on taas perjantai, ja perjantain kunniaksi pistin kikkurat taas käkkärälle! Olen elämäni aikana kuluttanut varmaankin kymmeniä pulloja Schwarzkopfin got2b-hiuslakkaa. Hullaannuin tyystin sen punaisen purtilon vadelmaisesta tuoksusta, mutta tehon kannalta olen jo pidemmän aikaa turvautunut tuon keltaisen purtilon sisältöön. Lopputulos jää ilmavan kevyeksi, mutta hiukset pysyvät kuosissa yleensä niin kauan kuin tarve on vaatinut.

Got2b-sarjahan on taas täydentynyt uusilla tuotteilla. Kuivashampoon ja hiuspuuterin kokeileminen houkuttaisi kovasti (onko joku jo testannut got2b:n uutuuksia?), mutta kun eilen kerta lakkaostoksilla oltiin, niin ainoastaan hiuslakka kolahti ostoskorin pohjalle. Vaihtelu virkistää; olin rohkea ja poistuin mukavuusalueeltani ostamalla got2b:n Rockin’it-uutuslakan. Lakka pääsi testiin saman tien. 

Kihartelin pääni kikkuralle ja lakka pääsi heti tositoimiin. Tuoksu oli hieman voimakkaampi kuin aiemmissa lakoissani, ei välttämättä hyvä juttu, sillä voimakas maku tuntui jo suussa asti lakkaillessa. Tästä huolimatta, olin todella vakuuttunut lopputuloksesta. Kampaus tuntui ”tukevalta” jo ohuen lakkakerroksen jälkeen. Luonnollinen lopputulos vähällä vaivalla. Lakkapullon hinta pyöri viiden euron paikkeilla, niin kuin kyseisen tuotesarjan muutkin lakat. I will definitely rock it again soon ;) 

 

valkoinen t-paita: Gina Tricot

housut: Seppälä

vyö: H&M

huivi: Seppälä

korut: Thomas Sabo/ Nomination/ Seppälä

Teidän syytänne, että lopulta minunkin vaatekaappiini päätyi pari chinoja. Ihastelin jo kauan sitten Laapan chinoja hänen blogissaan, ja kun kesähousukokoelmissani oli chinojen mentävä aukko, olivat Seppälästä löytyneet alepökät todellakin järkihankinta. Valkoinen GT:n t-paita hieman peittää kuvissa housujen kaunista yläosaa. Housut eivät malliltaan välttämättä ole parhaat mahdolliset allekirjoittaneen kropalle (ylhäältä sopivat, lantiolta pussittaa), mutta H&M:n ohuen vyön avulla lookista tuli ihan onnistunut.  Saattaa olla, että olen myös hieman ihastunut tuohon persikkaiseen huiviin. Nyt rusketusta viikonloppuna kehiin niin tuokin väri pääsee todella oikeuksiinsa! Vielä lämpimämpiä rakkaustunteita herättää tosin tuo sormessa nököttävä pöllö. ♥

Ei-pöllömpää-perjantaita kaikille. ♥

Psst. Uusia lukijoita on tasaisin väliajoin liittynyt mukaan (ihanaa, tervetuloa!), ja olisikin mielenkiintoista kuulla, mitä kaipailisitte blogiini. Kehitysehdotuksia otetaan vastaan ja kommentointi on enemmän kuin sallittua. Mikä ilahduttaa, mikä ärsyttää, mitä lisää.. Sana on vapaa :)


Posted in Yleinen by Bella.