Persoonallisesti punaista

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Yksi persoonallisimmista ja energisimmistä sisustuksista löytyy omasta mielestäni ehdottomasti sisareni Roosan huoneesta. Roosa on maalannut huoneensa seinät kirkuvan punaisiksi, ja joukosta löytyy enemmän kuin kymmeniä ihania pieniä yksityiskohtia..

Pienempienkin yksityskohtien värimaailma kulkee käsikädessä vallitsevien päävärien kanssa. Kaunis pieni naamio koristaa suurta tietokoneen yläpuolella olevaa peiliä.

Roosa on kekseliäästi ripustanut lempikorkkarinsa katon rajaan pitkän hyllyn reunaan roikkumaan.

Korkkareita vartioi vanhapiika-Miranda, vanha aito mallinukke, jonka Roosa stailaa vaatetukseltaan aina vuodenaikaan sopien. Tällä hetkellä Mirandalla on yllään sotilaallinen uniformu; kunnioittaakseen Roosan poikaystävän inttiaikaa tietenkin ;)

Seinillä ja kaapinovissa roikkuu mitä ihastuttavampia juhlamekkoja, joita Roosa on käyttänyt ikimuistoisissa tilaisuuksissa, esimerkiksi omissa yo-juhlissaan ja vanhojen tansseissa.

Huoneen valaisee upea peilipallolevyistä koostuva valaisin.

Finlaysonin Retkimuumilakaoiden seasta löytyy usein jompikumpi nahkiaisista; joko Eetu tai Roope.

Ja mikä parasta, joka kerta tehdessäni tutkimusretkiä Roosan huoneeseen, löydän sieltä jotakin uutta ja ihanaa…

Tällä kertaa silmiini osuivat suoraan kukkakedolta poimitut Donna Girlin korkkarit, joilla Roosa pääsee kesällä tanssahtelemaan RUK:in tanssiaisia. Pääsen muuten Roosan matkaan valitsemaan hänelle tanssiaispukua, ja luulen, että niissä pukusovituksissa kamera räpsyy, jotta saan välitettyä teillekin hieman prinsessatunnelmaa.

Tältä päivältä ei prinsessatunnelmaa kuitenkaan puutu. Hääkatsomo on viritetty ja kaikki toivovat Williamille ja Katelle onnellista hääpäivää ♥


Posted in Yleinen by Bella.