Trooppisia auringonoton apureita

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Käsi ylös, kuinka moni palvoi jo aurinkoa pääsiäisen aikana? ;) Varmasti moni, mutta kuinka moni muisti ottaa asiaankuuluvat suojakertoimet mukaan?

Voitettuani Nelly.comin bikiniensuunnittelukilpailun, sain palkinnoksi lähes täydellisen setin Hawaiian Tropicin herkullisia ja tehokkaita aurinkovoiteita. Pakettiin kuului muun muassa oma rasvansa kasvoille, after sun-lotion, aurinkovoide vartalolle kahdella eri suojakertoimella, aurinkoöljy sekä suojavoide huulille. Hullaannuin tästä ihanasta sarjasta täysin ja olenkin äärimmäisen onnellinen siitä, että viime kesänä saatu setti kestää vielä ainakin tämän kesän yli!

Valitsin Hawaiian Tropicin tuotteista ne kaksi omaa suosikkiani, jotka halusin esitellä teille hieman tarkemmin.

1) Herkälle iholle tarkoitettu aurinkovoide on varustettu huikealla 30-suojakertoimella, ja soveltuu eritoten kasvoille. Voide imeytyy nopeasti, sen tuoksu on huomaamaton ja koostumus helposti levittyvää. Iho ei vaurioidu tai joudu koville voidetta käytettäessä, päinvastoin. Ainakin omalla kohdallani voide kosteutti kasvoja ja piti ne kesän rasituksista huolimatta hyvässä kunnossa.

2) Suojakertoimella varustetut huulirasvat, -voiteet ja -kiillot olivat minulle entuudestaan melko vieraita, ja totta puhuen, en juurikaan koskaan ollut ajatellut sitä, kuinka myös huulet joutuvat auringon vaaroille alttiiksi. Hawaiian Tropicilta saamani sarja sisälsi siis myös tämän heleän ja marjojen makuisen huulivoiteen, joka ei ainoastaan suojannut huulia vaan myös hoivasi niitä.

Hawaiian Tropicin nettisivuja selaillessani tuotteiden joukosta löytyi myös paljon tänä vuonna markkinoille tuotuja uutuuksia. Pelkästään jo herkullisten näköisten purkkien perusteella voisin muutaman uutuuden myös itselleni huolia. Kesäisen ulkonäön lisäksi tuotteista saatava hyöty piti ainakin omalla kohdallani myös ihostani niin hyvää huolta, että luulisin vaativimmankin auringonpalvojan löytävän suosikkinsa näiden joukosta.

Kuvat: Hawaiian Tropic / Hawaiian Tropicia myy mm. Nelly.com


Posted in Yleinen by Bella.