Kevätpilkettä silmäkulmissa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

kukikas pusero: Gina Tricot

farkut: Only



Pääsiäinen on täällä! Keltaisen aurinkoista mieltä kaikille. Pääsiäisen kunniaksi tänään panostettiin poseerailuun, ja kuvailtiinkin kerta heitolla nähtäväksenne uusimmat kevätvaatekaappini aarteet. Päivän asupaitana toimi tänään kukallinen Gina Tricotin löllöpaita, mutta pari ”virallisempaakin” uutuutta kaapistani löytyy.

Vaalean beige läpikuultava rusettipaita oli superlöytö Veskasta Onlyn ja Vero Modan liikkeestä. Kauniisti laskeutuva paita roikkui alerekissä viiden euron hintaan. Punainen pusero puolestaan muotoutuu kivojen resoorien avulla istuvammaksi, ja toimii taatusti niin arki- kuin työpaitanakin. Ja huomaattekos, se on punainen ;)

Joitakin uusia korulöytöjäkin on jäänyt jonkin verran esittelemättä, ja vaikka korut pääsevätkin oikeuksiinsa toden teolla vasta päälle puettuina, tässä kuvaa ihanista Piecesin aarteista.

Asusteista puheen olleen, keksin tänään taas ripsitupsujen ihanuuden ja kätevyyden, ja heräilinkin viittä minuuttia aiottua aikaisemmin, että ehdin laittamaan ripset silmiin ennen töihin lähtöä. Suosittelen! Lisää kummasti kevättä katseeseen ;)


Posted in Yleinen by Bella.