Kenkälaatikosta kaduille

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

farkkulegginssit: Only

pinkki pusero: Vero Moda

neule: Gina Tricot

harmaa toppi: H&M Mama (jep, maailman paras ja venymättömin toppi :D)

kaulakoru: Gina Tricot

kengät: Converse♥Marimekko

Kylmä tuuli pilasi suunnitelmani nauttia kevätpäivästä jo hieman kevyemmässä vaatetuksessa, joten pinkin puseron päälle oli vielä vedettävä tuollainen puolikas harmaa neule hartioita lämmittämään. Tänään oli kuitenkin suuri päivä: päivä, jolloin Converset pääsivät kenkälaatikosta kaduille. On ne vaan niin makeet, ja isänmaalliset toki myöskin.

Työkaverini kummastelivat kenkiäni vuoron perään ja ylpeänä sainkin kertoa, että kyllä vain, Marimekkoahan nämä.

Omassa kenkäkaapissani nämä tulevat varmaankin muotoutumaan eräänlaisiksi klassikoiksi; toiset varjelevat design-korkkareitaan, minä tennareitani.

Lauantaiaamu töissä ja se, että eilen herätyskello pirisi töihin lähdön merkiksi jo 05:00, verottivat hieman energiatasoja, ja tämän vuoksi rakas Mattinen kiikutti kauppakassissaan mulle kotiin täksi illaksi yllärin. Harry Potter-leffasagan viimeisin osa on minulta vielä vallan näkemättä ja luulenkin heittäväni täksi illaksi aivot narikkaan ja nauttivani maagisesta maailmasta (pssst. leffa oli kuulemma 13 euroa plussatarjouksena cittarissa, sinne kaikki velhot ja jästit siis.. ;).

Uusin Ellen kansi hehkui jo kauniisti kevättä ja lehden sivuilta löytyi paljon mielenkiintoista luettavaa ainakin nopean silmäilyn pohjalta. Kiitos vielä paljon kaikille edelliseen postaukseen kommenttia jättäneille; pidän vinkkinne taatusti mielessä suunnatessani meikkiostoksille. :)

Ja nyt, Tylypahka kutsuu…


Posted in Yleinen by Bella.