Kirppistelyä Jumbossa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lukijoiden pyynnöstä päätin esitellä teille näin sunnuntaiaamun kunniaksi yhden omista lempipaikoistani Tampereella. Te, jotka olette seurailleet Curiouser & Curiouser-blogiani jo pidemmän aikaa, tiedättekin varmaan, että rakastan kirpputorien kiertelyä ja se kuuluukin myös lempiharrastuksiini. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun kirpputorilta lähtiessä tietää tehneensä löydön, josta on iloa vielä pitkäksi aikaa. 

Kirpputori Jumbo (Juvankatu 6, 33710 Tampere) sijaitsee Tampereella, lähiössä nimeltä Kaukajärvi, joka sijoittuukin mukavasti kirppisretkien varrelle. Keskustassa kirpputoritarjonta on laajaa, mutta mikäli haluaa laajentaa kirpputoritietämystään etäämmälle, sijoittuu Kaukajärvi mukavasti keskustan kirppareiden ja Kangasalan kirpputorin välimaastoon. Matkaa keskustasta Kaukajärvelle on noin 15 minuuttia ja paikalle pääsee esimerkiksi bussilla nro 22 aivan oven eteen.

Jumbon valttikortteihin kuuluu ensinnäkin äärimmäisen ystävällinen asiakaspalvelu; henkilökunta on asiansa osaavaa ja aina valmiita auttamaan. Omalla kokemuksella voin myös todeta myyjän kannalta, että myyntiviikot ovat ainakin omalla kohdallani sujuneet ongelmitta, ja tavaroista saatu tuottokin on ehdottomasti ollut plussan puolella. Kyseisellä kirpputorilla myynnissä on usein niin tavaraa kuin vaatteitakin, ja menekki on kummankin ryhmän kohdalla suht tasapuolista. Kaupaksi käyvät niin antiikkiaarteet kuin suurimpien ketjuvaateliikkeidenkin tuotteet. Kuten aina kirpputoreilla, myyntiin vaikuttaa toki pöytävuokran ajankohta (kannattaako kesällä myydä talvivaatteita?) sekä hinnoittelu. Jumbossa tuotteiden hintataso on noin yleisesti ottaen keskitasoa. Uusimpiin tekemiini löytöihini voit käydä tutustumassa täällä. Hävikki on oman myyntini perusteella ollut melko pientä, ja arvokkaimmat aarteet voi toki sijoittaa kassan luona olevaan vitriiniin.

Kenelle suosittelen:

  • sinulle lukutoukka, joka etsit kirppareilta kesälukemista pokkareiden muodossa (parhaimmat kirppiskirjalöytöni olen tehnyt ehdottomasti täältä!)
  • sinulle, joka harrastat vaatteiden tuunausta tai käsitöitä ylipäätään (tarjolla on usein paljon neule- ja käsitöihin liittyviä tuotteita)
  • sinulle, jonka sylissä tuhisee pieni vauva (lastenvaatetarjonta on läpi vuoden suurta)
  • sinulle, joka kaipaat vaatekaappiisi perusvaatteita lisää (H&M:ää, Gina Tricotia, Kappahlia ja Seppälää löytyy kojuista lähes poikkeuksetta..)
  • sinulle, joka haluat laajentaa tietämystäsi Tampereen alueen kirpputoreista.

Jumbon erottaa kilpailijoistaan myös keskitasoon nähden matala pöytävuokra. Pöydän voikin nyt vuokrata itselleen kuudeksi päiväksi 25 euron hintaan.

Mikäli kirpputori Jumbo herätti kiinnostuksesi, kirpputorin kotisivut kannattaa ehdottomasti kahlata läpi! :) Käykäähän tutustumassa, tyytyväinen asiakas suosittelee ;)


Posted in Yleinen by Bella.