Liikunnan riemua

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Talvi on saanut mut ihan rapakuntoon. Oon ehkä vähän jopa laiskistunut liikunnan suhteen vielä entisestään siitä, mitä olin viime keväänä. Onneksi mulla on oma PT, personal trainer, tuttavien kesken Masa. Se patisti mut eilen pitkälle happihyppelylle, ja voi mä en muistanutkaan, kuinka kaunis Suomen kevät onkaan näin huhtikuussa ja kuinka virkistävää ulkona reippailu on.

Me ihasteltiin kauniita maisemia (kyllä vain, kyllä siellä taitaa jo ihan nurmi vihertää…)…

Me leikittiin extreme urheilijoita aina kun kiipesimme liukastakin liukkaampia mäkiä, joissa sepelistä ei ollut tietoakaan (huisin jännää oli odottaa murranko häntäluuni jo tässä vai vasta seuraavassa mäessä)..

Ja kun kerta kamera oli mukana päätimme vielä ikuistaa tämän trendikkään bloggarin ”hei jesh tää urheilu on ihan superkivaa”-pepsodenttekohymyn samalla, kun Eppu veti maasta imurin lailla i-han-ka(i)k-ki yllärit, mitä lumen alta oli paljastunut. Niin ja valkoset lenkkarit = Hyvä Noora :D

Mähän en reippaile ennen kuin aurinko paistaa, kaikki lumet on sulaneet ja jäätiköt väistyneet. Nyt vaan sitä kesää kehiin kiitos.

P.S. Personal trainerini sai potkut. :D

Positiivista päivää, ja ennen kaikkea liikunnan riemua tiistaihinne (suosittelen sisälajeja) ;)


Posted in Yleinen by Bella.