4X100= Kilpailu

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen
400!!

Tätä pitää juhlia. Kasassa on jo 400 Curiouser & Curiouser-blogin postausta. Lukijoita on matkan varrella tarttunut mukaan enemmän kuin olisin koskaan uskonut, ja jokainen uusi lukija on otettu lämmöllä vastaan.

Blogini perusideana on alusta alkaen ollut se, että lukijatkin pääsevät osaksi tätä blogia, joko arvontojen ja kilpailujen tai esimerkiksi haasteiden kautta. Kommenttinne piristävät synkimpiäkin päiviä, ja jokainen Bloggeriin kirjautuminen on kuin joulu; onkohan kukaan jättänyt mitään mukavaa kommenttia? ♥

Kevät tulee jo kovaa vauhtia ainakin kalenterin mukaan, mutta vielä välillä kaipaa lämmikettä kevättuulia vastaan ja siksipä tyhjennänkin loput panta-varastoni ja annan ne osalle teistä ;)

 

Eli sinä siellä, mikäli haluat täydentää asustevarastojasi kauniilla käsintehdyllä neulepannalla, jätä tähän postaukseen kommentti perjantaihin 1.4.2011 mennessä.

Otan mielenkiinnolla vastaan kehitysideoita ja palautetta, ja siksi kilpailukommentin tulisikin sisältää joko terveisiä blogin pitäjälle, kritiikkiä, postaustoiveita tai muuta palautetta sillä tällä kertaa palkintoja ei arvota, vaan yhdessä arvovaltaisen raadin kanssa noukimme joukosta ne nokkelimmat ja mieleenpainuvimmat kommentit ;) Mikäli kommentoit anonyyminä, käytäthän kommentissasi nimimerkkiä. Kommentissa saa toki esittää toiveen myös siitä, minkä kuvien pannoista haluat, jos onni osuu kohdallesi (toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan :).

Tarkempia kuvia voittopannoista löydät täältä.

Nyt risut ja ruusut kommenttiboksiin ♥


Posted in Yleinen by Bella.