Mitä kukkia sinun mekossasi on?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Pohdin jokin aika sitten sitä, millä tavoin kevätpukeutumisen voisi kukittaa. Missä kohtaa menee raja kukituksen määrän kanssa, ja voisiko seinäruusukin uskaltautua kukkamekon kanssa liikenteeseen. Mikäli olet addiktoitunut erilaisiin kukkaprintteihin (kuten allekirjoittanut) älä missään nimessä eksy H&M:n uutuuksiin..

Rakastan kukkamekkoja, mitä enemmä sen parempi. Olen kuitenkin kovin kriittinen kukkamekkojen suurkuluttaja. Vanhanaikainen ja romanttinen tyyli on minulle ominaisempaa kuin esimerkiksi kovin graafisesti väkerretyt kuviot. Mekossa saa ja pitää olla ruusuja, mutta minun mekossani ruusut näyttävät ruusuilta.

Suloiset cocktail-mekot valloittivat sydämeni; alla olevasta kollaasista voisin kotiuttaa lähes jokaisen yksilön, erityisesti ihastuin kuitenkin tuohon orvokein koristeltuun mekkoon ja jostain sisuksistani heräsi myös se pikku-Noora, joka mielellään leikkisi Barbie-leikkejä tuossa sinisessä unelmassa. Näissä kahdessa mekossa valloittivat myös värisävyt. Kauniin sinisen sävyt ovat lähellä sydäntäni, ja niissä tunnen oloni oikeinkin kotoisaksi.

Pitkistä kukkamekoista valitsisin kuitenkin tuon vaaleanpunaisen unelman. Kerrostettu mekko on niin kaunis, että sillä kulkisi varmastikin kesän ajan juhlista toisiin. Voisiko joku mennä nyt ystävällisesti naimisiin, että saisin hyvän syyn tilata tuon mekon itselleni.. ;)

Mitäs sinulle saisi olla? Ruusuja? Vai kenties kimppu unikkoja?


Posted in Yleinen by Bella.