Väripilkkuja

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kevät saa mielen värikkääksi. Ainakin minä kiinnitän esimerkiksi ostoksilla ollessani enemmän huomiota värikkäisiin asusteisiin ja vaatteisiin kuin talvella. Talvella saa luvan kanssa synkistellä mustassa, mutta keväällä pukeutumisesikin saa kukkia.

Nelly.comin uudet sivut ovat tutustumisen arvoiset, ja tänäänkin aamupuuroa herkutellessani tutustuin kyseisen sivuston uutuuksiin. Ja heti ensimmäisiksi silmiini osuivat nuo Ed Hardyn uudet väriläiskät. Olisikohan tukan kuivaaminenkin paljon mukavampaa hommaa jos hiustenkuivain näyttäisi tuolta.. ;) Ed Hardyn harjan voisi kääriä pakettiin vaikka ystävälle tai mikseipä se voisi omaankin kylppäriin tuoda persoonallisen väriläiskän. 200 euron hiustenkuivaajaan en kuitenkaan lähtisi rahojani laittamaan; mieluummin ostan vaikkapa uudet tekstiilit kylppäriin ;)

Moni ei Ed Hardylle merkkinä lämpiä, mutta itse olen tykästynyt erityisesti kyseisen merkin toppeihin ja t-paitoihin. Lahjaksi saamani Ed Hardy-tennarikumpparit ovat myös olleet kovassa käytössä (ovat muuten maailman paras keksintö!). Kaikki eivät kuitenkaan kaipaa lisää väriä tai persoonallisia printtejä pukeutumiseensa. Ed Hardyn topeissahan monesti loistavat kaikki sateenkaaren värit, mutta nyt löysin uutuuksien joukosta myös pari hillitympää paitaa. Nuo löysänmalliset topit ovat malliltaan ihan taivaallisia päällä, ja odotankin jo, että pääsen omaa valkoista karppitoppiani kesäkeleillä käyttämään.

Mitä mieltä olet? Sytyttääkö Ed vai väritätkö kevääsi mieluummin muilla keinoin?


Posted in Yleinen by Bella.