Asu safarille, checked!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Täydensin taannoin hieman tulevan kesän asustevarastojani H&M:stä. Paikkansa hiuslenkkien ja -koristeiden joukosta löysivät muun muassa ihanat hiuspannat, jotka ovat syöneet sisuksiinsa rautalankaa, jonka avulla pannan sa kiinnitettyä haluamallaan tavalla. Kuvittelen jo, kuinka kesätuulten puhaltaessa kihrran hiukset kikkuroille, sidon ne ponnarilla kiinni ja vallattomat otsakiharat saan sidottua pannalla aloilleen (4,95€/ 2 kpl).

Farkkulegginssien ja -tregginssien olemassaolo on syönyt mittavasti vyövalikoimiani. Kaksi luottovyötä ovat nekin jääneet käyttämättä, mutta nyt päätin hieman ryhdistäytyä ja hankkia uuden vyön. H&M:n kevätmallistosta sopiva löytyikin; ohuehko beigen värinen vyö tulee varmasti koristamaan useita kesäisempiä asuja.

On hyvinkin mahdollista, että yllä mainittu vyö tulee osaksi tuota beigeä uutta safarihaalariani (eikös tekisikin mieli lähteä bongailemaan leijonia safarille tuollainen päällä?! :D). Vaatetukseni kaipasi myös hieman istuvampaa farkkupuseroa, joka sekin nyt löytyi H&M:n aleista. Joko teidän kevätvaatekaappinne on päivittynyt vai vieläkö luotatte siihen, että kyllä se takatalvi sieltä vielä meidät yllättää.. ;)

Täällä ollaan vähän kahden vaiheilla, pitäisikö vielä illan ratoksi raahautua lääkäriin; olo on vieläkin kovinkin kipuinen, pää tukossa ja luita kolottaa. Vaikka kevät ihanaa aikaa onkin, mielelläni jättäisin tälläiset kevätflunssat väliin.. :/ Matti tuossa juuri yllytti minua laittamaan tänne asukuvia tänään :D Sorppa kaverit, nyt jää kyllä väliin. Nenä lähtee varmaan kohta niistämisestä irti ja tää yöpaidassa hippalointi tuskin muutenkaan ketään kiinnostaa :D Ehkä huomenna…?


Posted in Yleinen by Bella.