Blogihelmiä Part 1

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ystävänpäivän kunniaksi pyysin teitä linkittelemään blogejanne, jotta löytäisimme toistemme blogeista mukavaa ja ennen kaikkea uutta luettavaa. Vaikka koneella nykyään kuluukin liikaa aikaa, ei uusi lukeminen koskaan ole pahitteeksi. Linkityksiä tulikin ihan mukava määrä ja innolla selailinkin läpi blogejanne. Joukosta löytyi jo vanhoja tuttavuuksia, mutta mukaan mahtui myös täysin uusia blogihelmiä, joihin en aiemmin ollut törmännyt. Ja sitten jouduinkin sen kauhean päätöksen eteen.. Kuinka näistä voisi karsia vain muutaman blogin esiteltäväksi? Niinpä en karsinutkaan mitään pois, vaan esittelen kaikkien linkin jättäneiden blogin, tuoden kuitenkin esiin tarkemmin ne omat lempparini. Blogiesittelypostauksia tällä viikolla luvassa siis huimat neljä (!!!) kappaletta. ENjoY! ;)

http://pearlsndresses.blogspot.com/

”18-vuotias tyttö kirjoittelee ruoasta, vaatteista ja kaikesta mitä päähän pälkähtää. Paljon valokuvia ajatuksenvirran ohella. Kivempi tietysti olisi kirjoitella kun tietäisi että enempi ihmisiä postauksia lukisikin :–D”

daybyday-kukka.blogspot.com

”DAY BY DAY-lifestyleblogia kirjoittelee 16-vuotias tyttö Espoosta. Kiinnostuksen kohteita mm. tanssi, ystävät, ruoka, muoti, blogit ja sisustaminen. ”

http://huumaavaaturhuutta.blogspot.com/

”niinkuin nimikin jo kertoo; huumaavaa turhuutta. tekstejä itseäni puhuttavista aiheista, mietityttävistä asioista, yleistä vuodatusta jne. ”

http://annsofikoo.blogspot.com/

”Olen viittä vaille 21 -vuotias tyttölapsi pohjanmaalta, mutta asustan tällä hetkellä Tampereella yhdessä kihlattuni kanssa. Kirjoitan blogissani sellaista yleistä löpinää elämästäni, pääpainona kuitenkin muoti, tyyli ja urheilu. Yritän tehdä blogistani mahdollisimman freshin, sellaisen jota on mukavaa ja rentouttavaa lukea! Käy katsomassa :)”

NOORA SUOSITTELEE TUTUSTUMAAN! :)

 http://firework2.blogspot.com/

”Pluskokonen bloggaaja, joka bloggailee vähän niistä sun näistä. :) Muotia, ajatuksia ja Elämää ISOLLA E:llä!”

 http://littlethingcalledlife-johanna.blogspot.com/

”Hyvää ruokaa, elämäniloa, jännittämistä, arjen onnistumisia, päiviä milloin olisi pitänyt jäädä peittoon, tukka ongelmia,suuria tunteita, fiilistelyä, amatööri kuvia ja toimiva elämänasenne. Tätä blogini on. Käy kurkkaamassa!”

http://mymesgoldenpassions.blogspot.com/

 

”Koska nyt on tosiaan ystävänpäivä lähestymässä, niin sen sijaan että esittelisin omaa blogia, niin esittelen blogin, jota kirjoittaa rakas ystäväni, jonka kanssa ollaan perustamassa vaatekauppaa. Elikkäs tässä tietoa:

Marin blogista, löytyy asiaa vaatteista, vaatekaupan perustamisesta, hyvinvoinnista (josta kirjoittaa todella avoimesti kokemuksiaan jakaen) ja jokapäiväisestä elämästä. ”

http://tebastellen.blogspot.com/

”25vuotias flikka pitänyt nyt muutaman kuukauden blogia pystyssä. Hakusessa on vielä kaik ton kirjottamisen kanssa :D Normia tebamaista elämää kaikenlaisten kommellusten ja mutkien kanssa. :D Ehkä mäki oon joskus hyvä kirjottaja. :D”

 http://kracx.blogspot.com/

”hieman sitä sun tätä ja myös opiskeluista, arjesta ja ajatuksista elämästä ja ihmisistä.”

http://ffashion-or-something-like-it.blogspot.com/

”Nuoren 14-vuotiaan tytön ajatuksia muodista ja kaikesta mieleen juolahtavasta maan ja taivaan väliltä =) ”

NOORA SUOSITTELEE TUTUSTUMAAN! :)

Siinä ensimmäinen pläjäys ihastuttavia, uusia ja innostavia blogeja.

Mikä oli suosikkisi?


Posted in Yleinen by Bella.